Routebeschrijving Pretparken

Voer uw thuis adres in en zie direct hoe ver het rijden is naar het pretpark en kijk direct in Google Maps voor een routebeschrijving!

   De routebeschrijving vinden naar een pretpark is niet zo heel moeilijk. Een navigatie app doet het voor je! Maar alle 12 pretparken van Nederland en nét over de grens stuk voor stuk invoeren en kunnen bekijken op de kaart is toch een beetje te veel van het goede. Pretpark Vergelijker doet het voor jou. Vul bovenin je locatie in of laat deze automatisch bepalen en je ziet direct alle pretparken gesorteerd op afstand in de kaart!

   De afstand is berekend vanaf jouw huis tot aan alle pretparken van Nederland en nét over de grens. Hoe meer je naar beneden scrollt in de lijst, hoe verder het park van jouw gekozen locatie is. Als je direct een routebeschrijving wilt zien dan druk je op de knop “Routebeschrijving via Google Maps” en in een nieuw geopend scherm zie je dan direct de exacte reisafstand, het aantal kilometers en de actuele file informatie van de Nederlandse wegen.

   Vul je lengte in, van welke attracties je houdt en hoe intens je het wilt! De vergelijker laat direct zien welk park de meeste resultaten heeft waar jij naar op zoek bent en waar je in kunt!

   Vul je postcode in en de vergelijker laat meteen zien hoe ver alle parken vanaf jouw huis rijden zijn! De dichtstbijzijnde staat bovenaan. Ook kun je direct een route laten uitstippelen met het OV of met de auto!

   Vul je reisgezelschap in qua volwassenen, kinderen en kleine kinderen en met hoeveel auto's je gaat. De vergelijker laat direct zien hoeveel geld je aan de kassa kwijt bent van alle pretparken inclusief uitrijkaarten!