Een 404 achtbaan!

Dat is een hele vreemde inversie...

Dat is een beetje dom zeg.. we zijn die pagina kwijtgeraakt tijdens de 3-dubbele kurkentrekker in de 12e inversie toen we met 3G probeerde om niet te spugen op ons kleine broertje naast ons…

Maar tja, met meer dan 14 pretparken en 450+ attracties in onze database wil het nog wel eens misgaan. Excuseer ons terwijl we even de rommel opruimen en deze 404 gaan oplossen. Ondertussen…

<center><h3>Vertel ons wat er misging!</h3><!-- [et_pb_line_break_holder] -->Dan kunnen we ons schamen, in de hoek staan met een ezelsmuts en het dan vervolgens gaan oplossen!

</center>

Om te zorgen dat je de website niet verder sloopt vragen we je om niets meer aan te raken. Maak gebruik van de nooduitgang die je kunt vinden als kruisje rechtsbovenin je scherm…

Hadden we je even he 😉 Maar als je de tijd wilt nemen om ons deze fout te melden zou dat super zijn! Zoek ondertussen verder tussen alle attracties en parken of gebruik onderstaande knoppen om meer te zien van Pretpark Vergelijker.nl!

Vul je lengte in, van welke attracties je houdt en hoe intens je het wilt! De vergelijker laat direct zien welk park de meeste resultaten heeft waar jij naar op zoek bent en waar je in kunt!

Vul je postcode in en de vergelijker laat meteen zien hoe ver alle parken vanaf jouw huis rijden zijn! De dichtstbijzijnde staat bovenaan. Ook kun je direct een route laten uitstippelen met het OV of met de auto!

Vul je reisgezelschap in qua volwassenen, kinderen en kleine kinderen en met hoeveel auto’s je gaat. De vergelijker laat direct zien hoeveel geld je aan de kassa kwijt bent van alle pretparken inclusief uitrijkaarten!