Doorzoek meer dan 450 attracties!

in 14 pretparken
  • Selecteer je park

Movie Park Germany

35 resultaten

Julianatoren

32 resultaten

Drievliet

31 resultaten

Walibi Holland

29 resultaten

Duinrell

28 resultaten

Efteling

28 resultaten

Phantasialand

25 resultaten

Bobbejaanland

25 resultaten

Slagharen

25 resultaten

Hellendoorn

22 resultaten

Toverland

21 resultaten

Waarbeek

18 resultaten

Drouwenerzand

14 resultaten

Oud Valkeveen

13 resultaten

Algemeen

4 resultaten

Pretpark Vergelijker.nl en zijn Amerikaanse broertje zijn de allereerste websites die pretparken kan vergelijken op attractieniveau! Vul je lengte in en zie direct in welk pretpark je de meeste attracties kan ervaren. Je kunt ook sorteren op intensiteit of wat voor soort attractie je zoekt. Het is een vergelijker o.a. bedoeld voor gezinnen met jonge kinderen. Je weet van te voren niet echt precies in hoeveel attracties je kleine kinderen mogen. Vooral tussen de 90 en 120 centimeter maakt het nogal uit welk park je bezoekt! Voor die vraag is Pretpark Vergelijker.nl uitgevonden.
Maar omdat we weten dat er meer factoren meespelen met een keuze voor een pretpark hebben we ook een mogelijkheid toegevoegd waarin je eenvoudig alle toegangsprijzen kunt vinden. Vul je reisgezelschap in en met hoeveel auto’s je komt en je ziet direct de toegangsprijzen van alle pretparken in Nederland en nét over de grens. Ten slotte kun je ook nog bekijken hoe lang het rijden is vanaf jouw huis naar alle pretparken op Pretpark Vergelijker.nl. Vul je adres in (of laat deze bepalen) en je ziet direct hoelang het rijden is!

Vul je lengte in, van welke attracties je houdt en hoe intens je het wilt! De vergelijker laat direct zien welk park de meeste resultaten heeft waar jij naar op zoek bent en waar je in kunt!

Vul je postcode in en de vergelijker laat meteen zien hoe ver alle parken vanaf jouw huis rijden zijn! De dichtstbijzijnde staat bovenaan. Ook kun je direct een route laten uitstippelen met het OV of met de auto!

Vul je reisgezelschap in qua volwassenen, kinderen en kleine kinderen en met hoeveel auto’s je gaat. De vergelijker laat direct zien hoeveel geld je aan de kassa kwijt bent van alle pretparken inclusief uitrijkaarten!