Sledge Hammer

Bobbejaanland | 1 reactie

[mrp_rating_result rating_form_id="2" no_rating_results_text="Deze attractie is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!" show_rich_snippets="true"]

Heen en weer… en nog een keer! Zoef hoog de lucht in en dan – pas op! – raak je bijna de grond. In de snijdende wind slinger je het dolle heen. Euh… waar ben ik weer?

Van ver zie je deze gigant staan. Met zijn 30 meter in rusttoestand is het, naast de windmolen, de hoogste attractie in Bobbejaanland. Eens hij begint te slingeren, komt hij hoog boven de bomen uit. Nadat 50 mensen hebben plaatsgenomen, klapt het platform naar beneden en kan de sensatie beginnen. In een mum van tijd bereikt Sledge Hammer de top (42m). Met een snelheid van bijna 100 km/u raas je door het station. Voel de wind om je heen en ervaar de krachten van deze machine. Een absolute must-do en bovendien een vrij unieke attractie in Europa!

De Sledge Hammer is gebouwd op de funderingen van de Thrillenium Ride, een intense attractie van Nauta Bussink, die oorspronkelijk in 2000 zou openen, maar door een faillissement van de fabrikant nooit werd geleverd. De funderingen lagen er echter al en dus zocht men naar een attractie die perfect op deze fundering zou passen. De vier niet gebruikte funderingen voor de steunpilaren van de Thrillenium Ride kan je nog steeds zien liggen als je in de wachtrij van Sledge Hammer staat.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/Q1MOJUJYGeY?rel=0&showinfo=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Pretpark vergelijker - intensiteit attractie

Intensiteit: Intensief

Pretpark vergelijker - type attractie

Soort attractie: Carrousel

Pretpark vergelijker - minimale lengte

Minimale lengte: 130

Pretpark vergelijker - maximale lengte

Maximale lengte: 220

[mrp_rating_form rating_form_id="2"]

1 Reactie

  1. Matthieu Lensink

    Leuke attractie is deze sledge hammer. Maar na 1 keer had ik het wel weer gezien :). Op naar de achtbanen

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *