Black Hill Ranger Path - Slagharen - Pretpark Vergelijker

Black Hill Ranger Path

Slagharen | 2 reacties

[mrp_rating_result rating_form_id="2" no_rating_results_text="Deze attractie is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!" show_rich_snippets="true"]

Black Hill Ranger Path geopend in 2018

In 2018 opende in Slagharen een adventure trail, genaamd Black Hill Ranger Path. De Black Hill ranger Path is voor echte avonturiers net als John Wallace Crawford en de Black Hill Rangers. Het parcours bestaat uit drie niveaus waarop geklauterd en geklommen kan worden door avonturiers die het park voor een dagje bezoeken of in Slagharen hun vakantie komen vieren.

Diverse obstakels dienen overbrugt te worden tijdens de avontuurlijke tocht over het Black Hill Ranger Path. Op 14 jarige leeftijd verhuisde de Ierse avonturier John Wallace Crawfor met zijn familie naar Amerika. John Wallace was toentertijd de commandant van een groep die men de “Black Hill Rangers” noemde. Zij begeleidde emigranten over gevaarlijke canyons en onbegaanbare paden. Zo hielp John ze jarenlang om langs de gevaarlijke routes de overkant te bereiken. In Slagharen staan de Black Hill Rangers klaar om je te helpen, net als John Wallace. Ze hijzen je in je klimharnas zodat je veilig de overkant kunt bereiken.

Black Hill Ranger Path parcours

De attractie bestaat uit vier verschillende delen. Een ropecourse, rollglider, kllimwand en boulders. De ropecourse bevat 36 obstakels die je moet overwinnen om naar de overkant te kunnen komen. Het bestaat uit touwen, banden en balken. De rollglider is uniek in de Benelux en is 115 meter lang. Dit is een baan waaronder je hangt in een soort matje (liggend of zittend) waarmee je in meer dan 30 seconden naar beneden glijd. De klimwand van de Black Hill Ranger Path in Slagharen is 8 meter hoog waardoor je in 10/15 minuten naar boven en naar beneden kunt klimmen. De boulders zijn bepaalde rotsen waarop kinderen kunnen klimmen.

Even klimmen kost wel een prijs:

Ropecourse: 4,- p.p.
Rollglider: 3,- p.p.
Climbing wall: 2,- p.p.

Pretpark vergelijker - intensiteit attractie

Intensiteit: Rustig

Pretpark vergelijker - type attractie

Soort attractie: Speeltuin

Pretpark vergelijker - minimale lengte

Minimale lengte: 100

Pretpark vergelijker - maximale lengte

Maximale lengte: 220

[mrp_rating_form rating_form_id="2"]

2 Reacties

  1. Mark de Weij

    We waren er op een mooie zonnige dag en keken erg uit naar de nieuwe Black Hill Ranger Path. Helaas bleek dat je moest betalen voor een stukje klimmen, een tegenvaller! Ik hoop dat we geen Amerikaanse praktijken krijgen, een toegangskaartje betalen en dan nog optioneel per attractie afrekenen. Kom op Slagharen!!

    Antwoord
  2. Bobby

    Leuk! Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe attractie

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *