Winja's Fear & Force - Phantasialand - Pretpark Vergelijker.nl

Winja’s Fear & Force

Phantasialand | 1 reactie

[mrp_rating_result rating_form_id="2" no_rating_results_text="Deze attractie is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!" show_rich_snippets="true"]

Duo fun in deze duo achtbaan

Winja’s Fear & Force zijn eigenlijk 2 achtbanen met een verschillende track. Ze lijken sterk op elkaar. Ga in één van de ronddraaiend karretjes van Winja’s Fear of Winja’s Force en ervaar zelf hoe het is om tijdens de rit helemaal rondgedraaid te worden! De korte treintjes van deze achtbanen zitten namelijk niet vast maar.. kunnen nog eens ronddraaien ook! Wat een achtbaan.. je schiet allen kanten op.

Uniek aan deze achtbaan is de verticale lift die de karretjes omhoog brengt! Dit geeft het effect dat je geen idee hebt hoe hoog je bent!  Zoals je zou verwachten is de Force net iets spannender. De top snelheid ligt dan ook net iets hoger. Namelijk 66 kilometer per uur. Dat is best hard voor een achtbaan waarbij het karretje ook nog eens ronddraait. De topsnelheid van de Force ligt op 60 kilometer per uur.

Ook is de Fear net iets langer. De baan is 465 meter lang. De Force daarentegen is in zijn totale lengte 410 meter. Het hoogste punt van de Winja’s Fear & Force is 17,4 meter. Een leuk extraatje aan deze baan is dat hij helemaal indoor is!

De baan is gebouwd door Maurer Söhne en is helemaal van staal. Hij is in staat om 1440 bezoeker per uur te verwerken. De banen hebben samen 14 treinen wat eigenlijk meer karretjes zijn. Het is mogelijk om de quick pass te gebruiken bij deze attractie om sneller aan de beurt te zijn.

Je vindt de Winja’s Fear & Force in het thema deel “Fantasy” van Phantasialand. Het van deze indoorbaan is dus ook Fantasy. Wat leuke effecten geeft en veel om naar te kijken. Bezoekers tussen de 8 en 10 jaar oud mogen alleen in deze attractie wanneer er begeleiding mee kan. Je vindt hier alle achtbanen van Phantasialand.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/MVG7ld1sznA?rel=0&showinfo=0" frameborder="0" gesture="media" allow="encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Pretpark vergelijker - intensiteit attractie

Intensiteit: Matig

Pretpark vergelijker - type attractie

Soort attractie: Achtbaan

Pretpark vergelijker - minimale lengte

Minimale lengte: 130

Pretpark vergelijker - maximale lengte

Maximale lengte: 200

[mrp_rating_form rating_form_id="2"]

1 Reactie

  1. Bolle

    Leuk maar je kan echt mega duizelig worden hierin. 1 keertje is genoeg voor mij.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *