Speeltuinen

Julianatoren | 1 reactie

[mrp_rating_result rating_form_id="2" no_rating_results_text="Deze attractie is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!" show_rich_snippets="true"]

Speeltoestellen van het park

Naast de vele attractie heeft Kinderpretpark Julianatoren verschillende speeltoestellen en speeltuinen. Om een goed overzicht te geven hebben we die op deze pagina gesorteerd. Helemaal onderaan zie je nog wat meer foto’s van de speeltuinen en speeltoestellen.

Klim- en Klauterkooi. In deze kooi kun je wel tot 8 meter hoog klimmen. Alles is ingericht voor de echte acrobaten. Voor je het weet ben je de tijd totaal vergeten en heb je uren pret in dit klimparadijs. Naast de Klim- en Klauterkooi zit een restaurant waar volwassenen even een bakje koffie kunnen drinken of iets kunnen eten.

Muizenbassin. Deze waterspeeltuin is heerlijk met mooi weer. Lekker pootje baden of een spannend water gevecht. Het is allemaal mogelijk in het Muizenbassin.

KanonnenspelNaast de ballenbak bevind zich het Kanonnenspel. Hier kun je met grote kanonnen ballen een eind wegschieten. Kun jij het doel raken?

Speeltuin. In de speeltuin is echt van alles te beleven. Een hele hoop aan klimtoestellen, schommels, duikelstang en noem zo maar op. Papa en mama kunnen in het picknickbos even lekker wat drinken.

Jul’s Picknickbos. Hier is ook van alles te beleven. Je kan er even rustig zitten en bijkomen van al dat intense speelplezier. Terwijl je geniet van een kopje koffie of iets anders spelen de kinderen gewoon door op de vele speeltoestellen hier.

Speeltoestellen. In de overdekte speelruimte vind je van alles. Blokken om kastelen mee te bouwen of glijbanen.

Kiddyrides. Dit zijn de toestellen die je altijd ziet bij de supermarkt of in het centrum naast de speeltoestellen. Normaal kosten ze een euro. Maar de tientallen Kiddyrides in Julianatoren zijn gratis! Je vindt ze overal in het park.

Dino’s Rotsbaan. Dit is eigenlijk een mini rodelbaan. Je gaat zitten in een soort slee en bepaald zelf hoe snel je gaat. De Dino’s Rotsbaan is een soort glijbaan waarbij je in een slee zit.

Springend water. Je kent het wel. Water wat uit de grond wordt gespoten van de ene plek naar de andere. Je kan er doorheen lopen als het lekker weer is en niet erg is om nat te worden. Of het proberen te vangen. Hartstikke leuk!

Muizenhol. Dit is de ballenbak!

Trampolines. Hier vind je een heel veld vol met trampolines. Sprokkel je laatste restje energie bij elkaar en laat je helemaal gaan om zo hoog mogelijk te springen. Misschien lukt het jouw wel om een salto te maken?

Straaljager. Op de Julianatoren midden in het park staat een Straaljager! Dit is je kans om in de cabine te gaan zitten en hem eens goed te bekijken.

Julianatoren. Midden in het park staat een toren die je kunt beklimmen. Deze toren heeft dezelfde naam als het park. Namelijk de Julianatoren. Geniet van het uitzicht!

 

Pretpark vergelijker - intensiteit attractie

Intensiteit: Rustig

Pretpark vergelijker - type attractie

Soort attractie: Speeltuin

Pretpark vergelijker - minimale lengte

Minimale lengte: 80

Pretpark vergelijker - maximale lengte

Maximale lengte: 220

[mrp_rating_form rating_form_id="2"]

1 Reactie

  1. Jakko

    Leuke speeltuinen

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rechts op de foto zie je een voorbeeld van één van de andere speeltuinen van Julianatoren. Deze speeltuin staat helemaal vol met klimtoestellen.

Speeltuinen!

Links op de foto zie je één van de speeltuinen die helemaal in het water ligt. Deze speeltuin heet ook wel het Waterbassin. Je vindt hier muizen en je kan uren spelen in het water. Of lekker pootje baden.

Op deze foto links zie je een voorbeeld van de Kiddyrides.