Ghost Chasers - Movie Park Germany - Pretpark Vergelijker.nl
[mrp_rating_result rating_form_id="2" no_rating_results_text="Deze attractie is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!" show_rich_snippets="true"]

Met SpongeBob SquarePants in de achtbaan.

Hou je goed vast in de Ghost Chasers! Want spoken maken SpongeBob SquarePants thuis stad onveilig! Koraal en anemonen onder je, scherpe bochten en stijle afdalingen voor je.. en achter je.. telkens als je denkt dat je hem ontsnapt bent.. de Flying Dutchman!

Hier op maximaal 15 meter uitzicht heb je een prachtig uitzicht over het park. Maar je hebt er nauwelijks tijd van om van te genieten. De wilde afdalingen en verschillende maneuvers maken dat je goed moet op letten. Deze achtbaan is een leuke familie achtbaan. Het is een wilde stalen wilde muis achtbaan wat inhoudt dat de karretjes klein zijn en de achtbaan korte scherpe bochten maakt en zo niet teveel ruimte in beslag neemt. Je gaat er met maximaal 4 mensen in een karretjes. De karretjes volgen elkaar snel achter elkaar op.

De achtbaan is leuk voor het hele gezin omdat deze niet te hard gaat. Dat maakt de Ghost Chasers uitermate geschikt voor kinderen. De maximale snelheid ligt op 45 kilometer per uur.  Na een flinke klim met de lift zal het karretjes eerst op zo’n 15 meter hoogte verschillende scherpe bochten maken. Ook al ga je nog niet hard, hou je goed vast! Want de scherpe bochten volgen snel op elkaar. Ondertussen kun je wat genieten van het prachtige uitzicht. Na de bochten zal het karretje wat meer snelheid maken. Er volgt een afdaling waarna je direct weer klimt. Dit maakt de afdaling laagdrempelig. Zo volgen er in de hele rit nog 2 afdalingen.

De lengte van de baan is 370 meter en de karretjes doen hier in totaal 1 minuut en 50 seconden over. De attractie heeft kan 1120 bezoekers per uur verwerken. Hij is gebouwd door Mack Rides.

Je vindt de Ghost Chasers in het thema deel “Nickland” van Movie Park Germany. Het is mogelijk om een fast pass te gebruiken voor deze attractie. Hier vind je alle achtbanen van Movie Park Germany.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/tXCOjOm__qg?rel=0&showinfo=0" frameborder="0" gesture="media" allow="encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Pretpark vergelijker - intensiteit attractie

Intensiteit: Matig

Pretpark vergelijker - type attractie

Soort attractie: Achtbaan

Pretpark vergelijker - minimale lengte

Minimale lengte: 120

Pretpark vergelijker - maximale lengte

Maximale lengte: 220

[mrp_rating_form rating_form_id="2"]

2 Reacties

  1. 383 Henk

    Toen wij hier waren van de zomer was het een leuke achtbaan 🙂 voor de kindjes dan.

    Antwoord
  2. lars

    leuke achtbaan. het thema is ook leuk als je van spongebob houdt

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *