Nautilus

Drievliet | 1 reactie

[mrp_rating_result rating_form_id="2" no_rating_results_text="Deze attractie is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!" show_rich_snippets="true"]

Inktvis die draait en draait en draait!

In het gethematiseerde gebied de ‘Lol Atol’ in Drievliet kan je een waanzinnige rit maken in de Nautilus. Hoog door de lucht met hangende benen, probeer maar eens uit de tentakels van dit zeemonster te blijven.

In augustus 2017 stond de Nautilus voor korte tijd stil na een dodelijk ongeluk in de VS door een verroeste steunbalk in een soortgelijke attractie. Drievliet heeft deze attractie teruggestuurd naar de fabrikant en volledig laten controleren. Er werden geen gebreken geconstateerd en de Nautilus werd weer in Drievliet in elkaar gezet om nog vele jaren verder te kunnen draaien.

De Nautilus valt onder het attractietype frisbee. Vanwege het feit dat de frisbee geen vloer kent, valt hij onder subcategorie afterburner onder de frisbees en is ontwikkeld door het bedrijf KMG. Per rit is er plaats voor 24 personen. De stoelen zitten in rijen van vier aan elkaar, dus er zijn in totaal zes rijen met stoelen die samen één ring vormen.

Vanaf de opening in 2003 tot en met 2010 heette deze attractie, Lunatic. Lunatic had als thema ruimtevaart. Sinds de hernoeming in 2011 is het thema van de attractie veranderd in de onderwaterwereld. Een Nautilus is een inktvis.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ZqCQAU7OB7o?rel=0&showinfo=0&start=15" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Pretpark vergelijker - intensiteit attractie

Intensiteit: Intensief

Pretpark vergelijker - type attractie

Soort attractie: Carrousel

Pretpark vergelijker - minimale lengte

Minimale lengte: 130

Pretpark vergelijker - maximale lengte

Maximale lengte: 220

[mrp_rating_form rating_form_id="2"]

1 Reactie

  1. kevin baas

    Yes altijd erin gaan as je r bent ik vidn hnet geweldig

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *