Bobbejaanland - Bob Express - Pretpark Vergelijker.nl

Bob Express

Bobbejaanland | 1 reactie

[mrp_rating_result rating_form_id="2" no_rating_results_text="Deze attractie is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!" show_rich_snippets="true"]

Deze trein gaat sneller dan een intercity

Zoeffffff. Met een rotvaart scheurt de Bob Express in Bobbejaanland over de rails. In één rit raas je rakelings langs het water, beklim je de rotsen en rij je net niet tot in de wolken. Een kaartje heb je voor deze trein niet nodig, een portie lef daarentegen wel. Eén tip: best niet naar de kapper gaan voor je de wagon in stapt. Krullen en toupetjes overleven het niet.

Bob Express is een achtbaan met een lengte van 520m in Mexicaanse stijl. Een 24m-lange trein vervoert maximaal 38 personen in 10 wagentjes en rijdt twee rondjes. De totale capaciteit van Bob Express bedraagt ongeveer 1500 passagiers/uur. Bob Express is over het water en de Wildwaterbaan heen gebouwd. Het spoor gaat boven de rotsen van deze attractie, waar de hoogte ongeveer 10 m bedraagt. De maximale snelheid is 36 kilometer per uur.

Variabele snelheden en verrassende bewegingen worden mogelijke gemaakt door de elektrische aandrijving van de trein. Deze is zo snel dat hij in 1 minuut reeds een ronde heeft afgelegd. De trein wordt niet omhoog gehesen, maar wordt door 10 individuele motoren van elk 18 kW aangedreven. De achtbaan is vooral leuk voor kinderen.

De Bob Express is één van de achtbanen van Bobbejaanland.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/YQ0zzx6_9GE?rel=0&showinfo=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Pretpark vergelijker - intensiteit attractie

Intensiteit: Matig

Pretpark vergelijker - type attractie

Soort attractie: Achtbaan

Pretpark vergelijker - minimale lengte

Minimale lengte: 100

Pretpark vergelijker - maximale lengte

Maximale lengte: 220

[mrp_rating_form rating_form_id="2"]

1 Reactie

  1. papa b

    Leuke maar ook wel suffe achtbaan. de kindjes hadden het leuk haha.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *