The Walking Dead Breakout

Movie Park Germany | 1 reactie

[mrp_rating_result rating_form_id="2" no_rating_results_text="Deze attractie is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!" show_rich_snippets="true"]

ZUL JE HET OVERLEVEN…?

Stel je voor, je wordt wakker en om je heen is je eerder nog vertrouwde wereld compleet veranderd. Na een wereldwijde zombie apocalyps telt nog maar één ding: de meedogenloze strijd om te overleven. Stort je samen met een groep andere nietsvermoedende overlevenden dwars door een door zombies overgoten gebied op zoek naar een veilige plek in The Walking Dead Breakout. Maar pas op, want achter elke hoek staat een Walker verstopt met als enige doel de slachtoffers te doden.

Echte acteurs, de nieuwste technologieën en locaties de je meevoeren naar de verschillende The Walking Dead seizoenen, zorgen in The Walking Dead Breakout voor een authentieke en intense live-ervaring. Op 700 vierkante meter duik je in de wereld van The Walking Dead en beleef je de bloedige serie van dichtbij. Een ervaring die je gegarandeerd niet zult vergeten…

Met de permanente horror-attractie The Walking Dead Breakout creëert het film- en attractiepark een in Duitsland en de parkhistorie unieke live-belevenis.

Movie Park Germany begint in de loop van het seizoen 2016 aan een volledig nieuw hoofdstuk: een permanente horror-attractie met een filmlicentie die het nodige te bieden heeft. Op een oppervlak van meer dan 700 vierkante meter draait alles om ‘The Walking Dead®’ – een van ’s werelds meest succesvolle en populaire Amerikaanse series.

Origineel getrouwe scenes uit de verschillende seizoenen, echte acteurs en ultramoderne technieken zorgen in The Walking Dead Breakout voor een authentieke, intensieve en vooral bloederige live-belevenis. In nauwe samenwerking met de zender AMC in de Verenigde Staten en de betaalzender FOX in Duitsland stellen zombies, de zogenaamde ‘Walkers’, de bezoekers live en van heel dichtbij op de proef. “De attractie is niet alleen uniek in het 20-jarige bestaan van het park, maar ook uniek in Duitsland”, verheugt zich directeur Thorsten Backhaus. Movie Park Germany heeft met het ‘Halloween Horror Feest’ in oktober, als grootste evenement van zijn soort in heel Europa, al de griezel-toppositie veroverd. Nu komen gasten en fans niet alleen maar op geselecteerd dagen vol aan hun trekken. “Wij hebben gemerkt dat de vraag zeer hoog is en daarop gereageerd. De toevoeging van de nieuwe attractie is onderdeel van onze strategie om zowel gezinnen iets te bieden, maar ook voor voldoende afwisseling voor de jeugd te zorgen.” De minimale leeftijd om de attractie te mogen bezoeken is 16 jaar.

Je vindt de Walking Dead Breakout in het thema deel “The Old West” van Movie park Germany. Voor deze attractie geld een meerprijs van 5 euro. De attractie is geopend van 13:00 tot 16:00 op normale dagen. Tijdens Halloween is de attractie open van 15:00 tot 22:00.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/xEW7t7afEPw?rel=0&showinfo=0" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Pretpark vergelijker - intensiteit attractie

Intensiteit: Intensief

Pretpark vergelijker - type attractie

Soort attractie: Tour

Pretpark vergelijker - minimale lengte

Minimale lengte: 80

Pretpark vergelijker - maximale lengte

Maximale lengte: 220

[mrp_rating_form rating_form_id="2"]

1 Reactie

  1. Pim

    ARGGGHH Mega spannend!!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *