Backyardigans Mission to Mars

Movie Park Germany | 1 reactie

[mrp_rating_result rating_form_id="2" no_rating_results_text="Deze attractie is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!" show_rich_snippets="true"]

Raak zoveel je kunt

De Backyardigans Mission to Mars is een ontzettend leuke junior achtbaan. Niet veel parken hebben een achtbaan voor de allerkleinsten. Movie Park Germany wel. En hij is fantastisch. Ervaar alvast hoe het straks, als je groot bent, kan zijn in de grote achtbanen. Door deze ride krijg je een geweldige indruk van hoe dat zal zijn! Maar dan iets rustiger natuurlijk.

Deze baan valt onder de categorie stalen familie achtbaan en is geschikt vanaf een lengte van 0.85 centimeter. Geschikt voor de hele familie dus maar vooral leuk om in te gaan met kinderen. Het hoogste punt van de achtbaan bevind zich op 8 en halve meter. Hier zul je met een snelheid van 34.9 kilometer per uur vanaf razen!

De Backyardigans Mission to Mars duurt 44 seconden in totaal en heeft een lengte van 207 meter. Deze baan is gebouwd door de Nederlandse fabrikant Vekoma en is in staat 780 bezoekers per uur te verwerken. De trein bestaat uit 8 karretjes waar 16 personen in totaal in kunnen.

Je vindt de Backyardigans Mission to Mars in het thema deel “Nickland” van Movie Park Germany. Je mag er al in vanaf 4 jaar en het is mogelijk om een fast pass te gebruiken.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/O5JMPstkfhk?rel=0&showinfo=0" frameborder="0" gesture="media" allow="encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Pretpark vergelijker - intensiteit attractie

Intensiteit: Matig

Pretpark vergelijker - type attractie

Soort attractie: Tour

Pretpark vergelijker - minimale lengte

Minimale lengte: 80

Pretpark vergelijker - maximale lengte

Maximale lengte: 220

[mrp_rating_form rating_form_id="2"]

1 Reactie

  1. Lars Broekman

    Wat leuk zeg! 🙂 dat ze een achtbaan hebben voor zulke kleine kinderen

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *