Game Gallery

Efteling | 1 reactie

[mrp_rating_result rating_form_id="2" no_rating_results_text="Deze attractie is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!" show_rich_snippets="true"]

Vissen naar prijzen

Met zwaar geschut trotseer je golven en zeemonsters. Speel zeeslag in deze ouderwets gezellige speelgallerij of trakteer jezelf op iets zoets in snoepwinkel De Verleiding. Liever een aandenken voor thuis? Ga stijlvol op de foto in een wonderlijke Efteling-omgeving in Plaetjesmakers. Let op: voor alle spelen in de Game Gallery dien je te betalen.

De Game Gallery is een rij spelkramen in Ruigrijk. De attractie werd geopend in het zomerseizoen van 1981 om het oosten van het park meer invulling te geven voor een nieuwe, jongere doelgroep. In datzelfde jaar opende ook de Python. Het is, afgezien van automaten als Ezeltje Strekje en de Stenen Kip, de enige attractie in de Efteling waar apart voor betaald moet worden.

In februari en maart 2015 onderging de Game Gallery een grondige renovatie. De gebouwen werden volledig gestript en opnieuw aangekleed en ingericht, naar een ontwerp van Jeroen Verheij. Het gros van de spellen doet iets met een bal. Ze zijn grotendeels gebaseerd op attracties die je ook vaak op de kermis tegenkomt. Er zijn vier ballengooispellen en een ballenrolspel. Drie andere spellen zijn kansspelen, waarbij aan een touwtje getrokken of een tasje of visje gehengeld moet worden, waarmee een onbekende prijs gewonnen wordt. Daarnaast is er een bootracespel waar je een bal moet rollen en daarbij behendiger moet zijn dan je tegenspelers. Tot slot is er een schietkraam waar als enige geen prijs gewonnen kan worden.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/458dOHWBul8?rel=0&showinfo=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Pretpark vergelijker - intensiteit attractie

Intensiteit: Rustig

Pretpark vergelijker - type attractie

Soort attractie: Tour

Pretpark vergelijker - minimale lengte

Minimale lengte: 80

Pretpark vergelijker - maximale lengte

Maximale lengte: 220

[mrp_rating_form rating_form_id="2"]

1 Reactie

  1. bertus32

    Niet mijn ding, 😐 maar als je van kermis houdt is dit wel jou ding denk ik.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *