The Bandit - Movie Park Germany - Pretpark Vergelijker.nl
[mrp_rating_result rating_form_id="2" no_rating_results_text="Deze attractie is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!" show_rich_snippets="true"]

Laat je rondslingeren in deze prachtige houten achtbaan

Houten achtbanen zoals The Bandit blijven een unieke beleving.  Houd je goed vast als je het geratel van de rails en het gegil van andere passagiers hoort. Deze houten achtbaan is niet voor watjes! Met hoge snelheid zul je over de rails schieten. Wat een fantastische beleving.

Houten achtbanen zien er altijd fantastisch uit. Deze houten achtbaan is gebouwd naar het traditionele Amerikaanse model. Je waant je dus echt in het Wilde westen!  The Bandit laat je eerst opklimmen tot grote hoogten. Daarna wordt je losgelaten en raas je naar beneden. Na verschillende bochten, afdalingen en flinke klimmen is er een korte pauze. Maar pas maar op.. de rit is nog niet voorbij.

De achtbaan heeft een maximale snelheid van 70 kilometer per uur! Voor een houten achtbaan is dit erg hard. De totale baanlengte is 1099 meter. De trein doet er exact 1 minuut en 30 seconden over om weer bij het station terug te keren. Het hoogste punt van de achtbaan bevind zich op 27.8 meter.

The Bandit is in 1999 gebouwd door de Roller Coaster Corporation of America. De baan is in 2013 een seizoen gesloten geweest omdat de achtbaan volgens de parkleiding niet meer voldeed aan de park beleving van Movie Park Germany. In het weekend van 17/18 augustus 2013 is de attractie weer geopend voor het publiek.

Er wordt met 2 trein gedraaid in deze achtbaan. Per trein kunnen 30 passagiers mee.

Je vindt The Bandit in het thema deel “The Old West” van Movie Park Germany. Het is mogelijk om een fast pass te gebruiken bij deze attractie om sneller aan de beurt te zijn. The Bandit is één van de achtbanen van Movie Park Germany.

 

 

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/5lR1SAQ2WTQ?rel=0&showinfo=0" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Pretpark vergelijker - intensiteit attractie

Intensiteit: Matig

Pretpark vergelijker - type attractie

Soort attractie: Achtbaan

Pretpark vergelijker - minimale lengte

Minimale lengte: 120

Pretpark vergelijker - maximale lengte

Maximale lengte: 220

[mrp_rating_form rating_form_id="2"]

3 Reacties

 1. Sebastian

  Na een periode van stilstand en revisie, onlangs nog een poging gewaagd. Helaas is er weinig veranderd en loop ik twee dagen later nog steeds scheef van de spierpijn. Deze achtbaan komt beter tot zijn recht als Middeleeuws martelwerktuig.

  Antwoord
 2. Petra

  Mooie houten achtbaan! Deze gaat echt hard 😀

  Antwoord
 3. Jackie

  Wat jammer dat hij dicht is nu! een houten achtbaan is altijd een waardevol onderdeel van een pretpark. Hoop dat hij snel weer open gaat.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *