Bolles Flugschule

Phantasialand | 1 reactie

[mrp_rating_result rating_form_id="2" no_rating_results_text="Deze attractie is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!" show_rich_snippets="true"]

Omhoog, omlaag bepaal het zelf!

In Bolles Flugschule heb je de touwtjes zelf in handen! Of beter gezegd, de stuurknuppel. Wordt een ervaren vliegenier en bepaal zelf de hoogte van je vliegtuigje. In deze fantastische carousel wordt je rondgevlogen in de prachtigste vliegtuigen.

Deze attractie is ontzettend leuk voor de kleine kinderen. Ze zullen er geen genoeg van krijgen. In 1 vliegtuig kan 1 volwassen persoon als je met het hele gezin de lucht gaat verkennen. Of 2 kinderen als je samen met je broer, zusjes of beste vriend(in) een piloot wilt worden. Afhankelijk hiervan kunnen er 8 of 16 personen per rit in deze attractie. Ieder in een uniek vliegtuig!

Je vindt Bolles Flugschule in het thema gedeelte “Berlin” van Phantasialand. En is heeft hetzelfde thema en uitstralen als Bolles Riesenrad.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/S5-VghopVUc?rel=0&showinfo=0" frameborder="0" gesture="media" allow="encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Pretpark vergelijker - intensiteit attractie

Intensiteit: Rustig

Pretpark vergelijker - type attractie

Soort attractie: Carrousel

Pretpark vergelijker - minimale lengte

Minimale lengte: 80

Pretpark vergelijker - maximale lengte

Maximale lengte: 220

[mrp_rating_form rating_form_id="2"]

1 Reactie

  1. Emma

    Echt ontzettend leuk! Zo geinig dat je zelf kan bepalen hoe hoog je gaat 🙂

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *