Draaikolk

Drievliet | 1 reactie

[mrp_rating_result rating_form_id="2" no_rating_results_text="Deze attractie is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!" show_rich_snippets="true"]

Rond en rond en rond!

In het gethematiseerde gebied de ‘Lol Atol’ van Drievliet kan je plaats nemen in de adembenemende Draaikolk. Probeer na een rit maar eens met beide benen op de grond te blijven staan.

Draaikolk (voorheen Star Dancer) is een breakdance attractie. De attractie telt 16 karretjes waarin per karretje plaats is voor maximaal twee bezoekers. De grote draaischijf van de breakdance bestaat uit vier kleine draaischijven, waarop zich vier karretjes bevinden.Sinds de opening van de attractie tot en met 2010 was de attractie gebouwd in ruimtevaartthema. Zo stond er in het midden van de draaischijf een astronaut. Sinds 2011 is de attractie hernoemd en de astronaut is vervangen door een haai in een draaikolk. De atrtactie is dus nu gethematiseerd naar de onderwaterwereld.

Voorheen heeft deze molen op de kermis gereisd onder andere onder leiding van v.d. Laan. Deze heeft de molen destijds verkocht aan Drievliet. De Draaikolk is gebouwd door het Nederlandse bedrijf Nauta Buissink. Er zijn slechts 4 van deze molens gebouwd!

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/NlfS27uwxgY?rel=0&showinfo=0&start=41" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Pretpark vergelijker - intensiteit attractie

Intensiteit: Matig

Pretpark vergelijker - type attractie

Soort attractie: Carrousel

Pretpark vergelijker - minimale lengte

Minimale lengte: 130

Pretpark vergelijker - maximale lengte

Maximale lengte: 220

[mrp_rating_form rating_form_id="2"]

1 Reactie

  1. Henk de Berig

    😕 van deze attractie werd ik echt niet goed maar dat zal wel aan mij liggen 😯

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *