[mrp_rating_result rating_form_id="2" no_rating_results_text="Deze attractie is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!" show_rich_snippets="true"]

Vuur en water komen samen in deze extreem ride

Hier heerst Tlaloc, de god van het water. Hongerig wacht hij op zijn tegemoet tredende slachtoffers, om ze naar zijn mysterieuze rijk Talocan te brengen. Ben je klaar voor de strijd der elementen? Vuurkolken, waterfonteinen en mistbanken brengen je zintuigen in verwarring als de enorme gondel van deze in Europa unieke Suspended topspin die je het rijk van deze machtige god binnenzuigt. Zelfs als toeschouwer kun je zich niet onttrekken aan de hypnotiserende werking van deze extreme ervaring.

De Talocan is gebouwd naar het thema Mexicaanse oudheid. Je zult verschillende tekeningen en gebouwen te zien krijgen van de Azteken. Durf je niet in deze extreme attractie? Geen probleem.. geniet van het fantastische thema. Durf je er wel in? Verwacht heen en weer geschut te worden. Verticaal, horizontaal en over de kop. Deze attractie is extreem intensief! Niet voor mensen die snel misselijk zijn. Enorm leuk voor mensen trill seekers! Verwacht een waanzinnige ride.

De Talocan is in totaal 18 meter hoog. Doordat de attractie zo wild is worden kinderen van onder de 10 jaar niet toegelaten. Let op: ook rolstoelgebruikers kunnen er niet in. De Talacon heeft 3 verschillende programma’s. De meest gedraaide duurt zo’n 2 minuten en hij is daarbij in staat om 700 tot 900 mensen per uur te verwerken. De G-krachten die vrij komen zijn niet minder dan 4G!

Gebouwd door HUSS Rider kunnen er 39 mensen tegelijkertijd in deze attractie verdeeld over 2 rijen. In deze attractie ervaar je echt hoe het is om hard te gaan!

Je vindt Talocan in het thema deel “Mexico” van Phantasialand. In 2008 heeft de Talocan een award gewonnen voor het unieke en leuke thema! Vuur, water en steen komen samen in deze topspin!

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/oU8ZXsoQgSQ?rel=0&showinfo=0" frameborder="0" gesture="media" allow="encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Pretpark vergelijker - intensiteit attractie

Intensiteit: Intensief

Pretpark vergelijker - type attractie

Soort attractie: Carrousel

Pretpark vergelijker - minimale lengte

Minimale lengte: 140

Pretpark vergelijker - maximale lengte

Maximale lengte: 195

[mrp_rating_form rating_form_id="2"]

2 Reacties

  1. Jesse de Reiger

    Wooow dit is echt hard gaan!!! 😀 😀

    Antwoord
  2. Daan

    Leuk thema en lekker intensief, mooi dat vuur en water ook, toppie hoor echt een feestje

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *