Wellenflug

Phantasialand | 1 reactie

[mrp_rating_result rating_form_id="2" no_rating_results_text="Deze attractie is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!" show_rich_snippets="true"]

Zwingel rond en ga zelfs schuin

Deze fantastische zweefmolen laat je ongekende hoogten zien. Je begint op de grond. Dan.. ga je ronddraaien. Maar dat niet alleen. Je gaat steeds hoger en hoger. Wanneer je denkt dat je het hoogste punt bereikt hebt. Zal de Wellenflug zelfs schuin gaat! Deze zweefmolen is een geweldige ervaring voor jong en oud!

Pas wel op voor het water! De zweefmolen beweegt zich boven een ronde fontein die het hele zweefgebied beslaat van deze attractie! Het water zal steeds hoger spuiten! Wat een uitzicht.

Je vindt de Wellenflug in het thema deel “Berlin” van Phantasialand.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mgqR8kz8mOg?rel=0&showinfo=0&start=8" frameborder="0" gesture="media" allow="encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Pretpark vergelijker - intensiteit attractie

Intensiteit: Rustig

Pretpark vergelijker - type attractie

Soort attractie: Carrousel

Pretpark vergelijker - minimale lengte

Minimale lengte: 100

Pretpark vergelijker - maximale lengte

Maximale lengte: 220

[mrp_rating_form rating_form_id="2"]

1 Reactie

  1. Annelies

    Lache! wel geinig natuurlijk zo een zweefmolen. Maar wat het echt leuk maakt is de fontein eronder. Het is allemaal zo mooi aangekleed. Ik vind dat sowieso echt toppie van het hele park! De thema’s zijn zo mooi. Je hebt eigenlijk aan 1 dag niet genoeg wil je alle shows ook zien.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *