Dora’s Big River Adventure

Movie Park Germany | 1 reactie

[mrp_rating_result rating_form_id="2" no_rating_results_text="Deze attractie is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!" show_rich_snippets="true"]

Wildwaterpret met Dora

Ga op avontuur met Dora in deze familie wildwaterbaan Dora’s Big River Adventure. Heb je altijd al op een uniek avontuur gewild samen met haar? Ben je enthousiast geworden? Nu is het mogelijk. Spring in één van de drijvende boomstammen en wordt omhoog getakeld richting de eerste afdaling. Na een stukje volledig in het donker getast te hebben is daar de uitgang. Maar dan… Plons! Je raast naar beneden vanaf de eerste slide.

Na deze slide volgt er nog een tweede, veel hogere afdaling. Opnieuw wordt je omhoog getakeld Om daarna vanaf 13 meter losgelaten te worden. Met een flinke snelheid vlieg je naar beneden! Je wordt zeker weten nat in Dora’s Big River Adventure!

Deze wildwaterbaan heeft 8 boomstammen waar je met 4 personen in kunt. Dit stelt de attractie in staat om 720 bezoekers per uur te verwerken. De baan is gebouwd door Presten en Barbieri. Niet geheel onverwachts is de hele ride ingericht naar het thema “Dora”

Je vindt Dora’s Big River Adventure in het thema deel “Nickland’ van Movie Park Germany. Je kunt bij deze attractie gebruik maken van een fast pass.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/dgO29yZtjxU?rel=0&showinfo=0" frameborder="0" gesture="media" allow="encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Pretpark vergelijker - intensiteit attractie

Intensiteit: Matig

Pretpark vergelijker - type attractie

Soort attractie: Wildwaterbaan

Pretpark vergelijker - minimale lengte

Minimale lengte: 100

Pretpark vergelijker - maximale lengte

Maximale lengte: 220

[mrp_rating_form rating_form_id="2"]

1 Reactie

  1. Waterboy19

    Best een leuke wildwaterbaan. Maar heel dat thema is een beetje kinderlijk terwijl de baan juist leuk is voor volwassenen.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *