The Pirate

Slagharen | 1 reactie

[mrp_rating_result rating_form_id="2" no_rating_results_text="Deze attractie is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!" show_rich_snippets="true"]

Niet voor landrotten!

Heen en weer, heen en weer en ga zo maar door! Je wordt helemaal door elkaar geschut in dit schommelschip. The Pirate is een schommelschip met een maximale hoogte van wel 20 meter! Hij begint rustig te zwingelen. Maar dan, als hij zijn volle snelheid behaalt is hij niet meer te houden. Je schiet naar boven om vervolgens helemaal losgelaten te worden. Je zwingeld schuin naar beneden en je voelt je maag branden. Hoe hoger in het schip. Hoe intenser de attractie.

Er kunnen 54 personen per keer in. De attractie is gebouwd in 1997 door HUSS Park Attraction. Door de grote capaciteit is hij in staat om 1080 bezoekers per uur te verwerken.

Je vindt The Pirate in het themadeel “Little Bighorn” van Slagharen.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/zI8yUXxewqY?rel=0&showinfo=0&start=9" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Pretpark vergelijker - intensiteit attractie

Intensiteit: Matig

Pretpark vergelijker - type attractie

Soort attractie: Tour

Pretpark vergelijker - minimale lengte

Minimale lengte: 120

Pretpark vergelijker - maximale lengte

Maximale lengte: 220

[mrp_rating_form rating_form_id="2"]

1 Reactie

  1. Henk

    Ik blijf schommelschepen fantastisch vinden! Altijd een paar keer in gaan als een park er eentje heeft. De rij is ook nooit lang.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *