Flying Orca

Bobbejaanland | 1 reactie

[mrp_rating_result rating_form_id="2" no_rating_results_text="Deze attractie is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!" show_rich_snippets="true"]

Vliegen op de Orca

De vriendelijke Flying Orca neemt je mee voor een ritje op zijn rug. Samen gaan jullie op en neer rond de vuurtoren. Durvers mogen helemaal boven eens zwaaien naar de torenwachter!

Zes orcaboten bieden elk plaats aan zes kinderen of vier volwassenen. De orca’s gaan met wisselende snelheden rond een vuurtoren, op en neer door het water. In drie seconden vliegen de orca’s zo’n vijf meter hoog. Deze attractie is gebaseerd op de modernste technieken en is elektronisch geprogrammeerd en vind je helemaal in het begin van Bobbejaanland.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/aduETGG72Mk?rel=0&showinfo=0&start=5" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Pretpark vergelijker - intensiteit attractie

Intensiteit: Rustig

Pretpark vergelijker - type attractie

Soort attractie: Carrousel

Pretpark vergelijker - minimale lengte

Minimale lengte: 80

Pretpark vergelijker - maximale lengte

Maximale lengte: 220

[mrp_rating_form rating_form_id="2"]

1 Reactie

  1. Pauline de Groot

    Je komt binnen en de Orca is een van de eerste dingen die je ziet. Kids meteen er in, mooi begin van de dag hoor. Je kunt naast je kindje zitten en die wordt dan helemaal tegen je aan gedrukt haha. M’n dochter van 1 jaar vond het het allerleukste nadat ze eerst 5 seconden het heel spannend vond.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *