Duinrell - Dragonfly - Pretpark Vergelijker.nl

Dragonfly

Duinrell | 1 reactie

[mrp_rating_result rating_form_id="2" no_rating_results_text="Deze attractie is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!" show_rich_snippets="true"]

Achtbaan kriskras langs bomen

In deze achtbaan van 361 meter lang en met een toppunt van 15 meter hoog vlieg je in een spannende rit als het ware tussen de bomen door. Beland in zinderende bochten en geef je over aan wat komen gaat. Deze achtbaan zul je niet snel vergeten! Durf jij het aan?

Het Duitse bedrijf Gerstlauer bouwde de Dragonfly in Duinrell. De baan met een lengte van 361 meter en een maximale baanhoogte van 15 meter werd in de winter van 2011-2012 gebouwd en op 31 maart 2012 geopend. De attractie is toegankelijk voor bezoekers met een minimale lengte van 100 cm. De trein van de Dragonfly heeft boven op de neus van de trein een figuur van een libel met het logo van de Dragonfly. Op de “voorbumper” van de trein staat de naam Duinrell. De eerste wagentjes hebben een donkerblauwe kleur die per wagentje lichter wordt, zodat het achterste treintje een lichtblauwe/witte kleur heeft. De trein bestaat uit twaalf wagentjes met ieder twee zitplaatsen naast elkaar. Per ronde kunnen er maximaal 24 personen in de trein plaatsnemen.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/6gWvVePz6ys?rel=0&showinfo=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Pretpark vergelijker - intensiteit attractie

Intensiteit: Matig

Pretpark vergelijker - type attractie

Soort attractie: Achtbaan

Pretpark vergelijker - minimale lengte

Minimale lengte: 100

Pretpark vergelijker - maximale lengte

Maximale lengte: 220

[mrp_rating_form rating_form_id="2"]

1 Reactie

  1. Coastertwins

    het blijft een grappig baantje om te doen. Heeft Gerstlauer goed gedaan, want kwa soepelheid is hij zeker goed 🙂 . Verder wel een beetje jammer van de groene aanslag op de baan.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *