[mrp_rating_result rating_form_id="2" no_rating_results_text="Deze attractie is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!" show_rich_snippets="true"]

Pas op: Extreme Ride

Deze Carrousel is niet voor watjes. Durf jij het aan? In de Side Kick wordt je extreem rondgedraaid. Dit attractietype heet niet voor niks “de frisbee” Je draait enorm hard rond terwijl je van boven naar onder slingert. De meeste mensen krijgen al buikpijn als ze hiernaar kijken. Ga lekker zitten, ontspan je en zie wat je te wachten staat!

Van 1 meter recht naar beneden kijken. Hier kom je er achter hoe hoog dat eigenlijk is. Terwijl de schijf net naar beneden draait zet de vrije val in. Je voelt de spanning in je buik! Hoe loopt dit af?
De Side Kick is gemaakt door HUSS Park Attractions in het jaar 2000. Er kunnen 36 personen tegelijkertijd in en dit stelt de attractie in staat om 1200 bezoekers per uur te verwerken.

Je vindt de Side Kick in het thema deel “The Old West” van Movie Park Germany. Het is mogelijk om een fast pass te gebruiken voor deze attractie.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/eKbHhVTL3eI?rel=0&showinfo=0&start=13" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Pretpark vergelijker - intensiteit attractie

Intensiteit: Intensief

Pretpark vergelijker - type attractie

Soort attractie: Carrousel

Pretpark vergelijker - minimale lengte

Minimale lengte: 145

Pretpark vergelijker - maximale lengte

Maximale lengte: 220

[mrp_rating_form rating_form_id="2"]

1 Reactie

  1. Klazien

    Woow NIET NORMAAL hoe hard ie gaat!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *