[mrp_rating_result rating_form_id="2" no_rating_results_text="Deze attractie is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!" show_rich_snippets="true"]

Glijden en natte billen

Zeg niet zo maar glijbaan tegen de Big Bang, oh nee! Niet verder vertellen, maar euh… de operator doet elke dag een paar druppeltjes afwasmiddel in het het water. Gevolg? De bootjes glijden nog harder. Waar wacht je nog op? Instappen en racen! Nog dit: Bobbejaanland is niet verantwoordelijk voor natte broeken of kriebels in de buik.

Vanaf een hoogte van 12 meter glijden de bezoekers met een rubberen boot via een 32 m lange polyesterbaan naar beneden om te eindigen met een spetterende splash. Natte billen gegarandeerd!

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ep2AVa6ugAU?rel=0&showinfo=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Pretpark vergelijker - intensiteit attractie

Intensiteit: Matig

Pretpark vergelijker - type attractie

Soort attractie: Wildwaterbaan

Pretpark vergelijker - minimale lengte

Minimale lengte: 100

Pretpark vergelijker - maximale lengte

Maximale lengte: 220

[mrp_rating_form rating_form_id="2"]

1 Reactie

  1. Mama lou

    Leuke waterslide om af te gaan met de kids. Plan wel even wanneer je het doet want wij hadden natte billen. Dat viel nog wel mee vergeleken met andere die eruit kwamen die hadden een doorweekte broek. Nu zagen we later een soort ‘mensen droger’ die je voor een euro kon gebruiken. Daar ga je dan in staan en dan blaast hij harde warme lucht over je heen. Een aanrader op natte dagen!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *