Bermuda Triangle

Movie Park Germany | 1 reactie

[mrp_rating_result rating_form_id="2" no_rating_results_text="Deze attractie is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!" show_rich_snippets="true"]

Alien encounter

Nadat de boot vertrekt bij het station ga je de eerste kabellift op. Recht de vulkaan in! Hierna volgt een scherpe S-bocht. Na nog meer bochten, laser en smalle doorgangen kom je weer een vulkaan in. En dat terwijl je allemaal in een houten bootjes drijft. Even later volgen er wat flinke afdalingen. Het hoogste punt van de Bermuda Triangle bevind zich op 10 meter! Een deel van de tocht zit je zelf in het complete donker!

In de vulkaan.. Pas op wat je hier vindt. Namelijk aliens! De Bermuda Triangle is compleet ingericht in het alien thema. Je kijkt je ogen uit naar de fantastische poppen, space ship, robots en licht shows die de aliens creëren in de totaal 7 minuten duren boot rit.

De Bermuda Triangle is in staat om 800 bezoekers per uur te verwerken en gebouwd door Intamin. Er zijn 13 bootjes waar je met 4 personen in kunt. De attractie is leuk voor het hele gezin!

Je vindt de Bermuda Triangle in het thema deel “Hollywood Street Set” van Movie Park Germany. Bij deze attractie kun je gebruik maken van de fast pass.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/1B1vkznmLVE?rel=0&showinfo=0&start=85" frameborder="0" gesture="media" allow="encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Pretpark vergelijker - intensiteit attractie

Intensiteit: Matig

Pretpark vergelijker - type attractie

Soort attractie: Wildwaterbaan

Pretpark vergelijker - minimale lengte

Minimale lengte: 90

Pretpark vergelijker - maximale lengte

Maximale lengte: 220

[mrp_rating_form rating_form_id="2"]

1 Reactie

  1. Jos Brood

    Echt geweldig aangekleed! je kijkt je ogen uit. Verder echt een beetje saai. je verwacht mss een wildwaterbaan maar echt wild is het meer. Het gaat meer om het thema.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *