[mrp_rating_result rating_form_id="2" no_rating_results_text="Deze attractie is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!" show_rich_snippets="true"]

Je gaat zitten en binnen no-time zit je ondersteboven

Neem plaats in een groot ronddraaiend wiel. Je gaat zitten en binnen no-time zit je ondersteboven. Heb jij wel eens van g-kracht gehoord? Stap in de g-force en je bent er zelf onderdeel van!

G-Force is een zogeheten enterprise attractie in Walibi Holland en stond eerst in het Franse park Walibi Schtroumpf. Hij werd daar geopend in 1989 onder de naam Reaktor. De vrije val Vengeance de Gargamel (sinds 2014 Space Shoot genoemd) is er gekomen als vervanger van Reaktor, welke uit het park verwijderd is. De G-Force attractie werd in 1998 geopend, samen met de Space Shot, als onderdeel van het nieuwe themagebied Speedzone, waar een aantal attracties zijn gebouwd, waaronder de G-Force. Ook werden er een aantal gok kramen en een nieuw restaurant gebouwd.

In 2011 heeft de G-Force nieuwe gondels gekregen, afkomstig van de in 2010 gesloopte Inferno uit Walibi Belgium. De attractie is 20 meter hoog en een ritje duurt 2 minuten. Er zijn 20 gondels totaal.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/gHM_8bYKZSQ?rel=0&showinfo=0" frameborder="0" gesture="media" allow="encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Pretpark vergelijker - intensiteit attractie

Intensiteit: Rustig

Pretpark vergelijker - type attractie

Soort attractie: Carrousel

Pretpark vergelijker - minimale lengte

Minimale lengte: 120

Pretpark vergelijker - maximale lengte

Maximale lengte: 220

[mrp_rating_form rating_form_id="2"]

1 Reactie

  1. Lolo

    Leuke enterprise attractie, lekker misselijk geworden door het over de kop gaan. maar het wende wel na een tijdje 😆

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *