Expedition Zork

Toverland | 6 reacties

[mrp_rating_result rating_form_id="2" no_rating_results_text="Deze attractie is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!" show_rich_snippets="true"]

Wilderwaterbaan pret

In de natuur weet je nooit wat je te wachten staat. Dat geldt ook voor deze rivier. Als jij het aandurft om in een boomstam te stappen zul je de water rit van je leven ervaren! Een rustig beekje wordt ineens steeds wilder. En om het nog erger te maken. Duikt ineens een torenhoge waterval op! Je hebt geen keus meer. Je moet er vanaf. Laat je gaan in Expedition Zork en genieten maar!

Expedition Zork (voorheen Backstroke) is een zeer uitgebreide wildwaterbaan die leuk is aan gekleed in een prachtig rots thema. Na verschillende grote klimmen zul je een de 15 meter hoge waterval trotseren! Met een topsnelheid van wel 44 kilometer per uur dender je naar beneden! De baan is gebouwd in 2004 door Mack Riders en bevind zich zowel indoor en outdoor. Je zult nat worden in deze attractie. De baan is in totaal 398 meter lang.

Je vindt Expedition Zork in het gebied “Magic Forest” van Attractiepark Toverland. De attractie heeft ooit een heel gezin buiten de baan doen belanden!

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/1z5u1wWc43I?rel=0&showinfo=0" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Pretpark vergelijker - intensiteit attractie

Intensiteit: Matig

Pretpark vergelijker - type attractie

Soort attractie: Wildwaterbaan

Pretpark vergelijker - minimale lengte

Minimale lengte: 90

Pretpark vergelijker - maximale lengte

Maximale lengte: 220

[mrp_rating_form rating_form_id="2"]

6 Reacties

 1. expedion fan

  toverland is leuker dan efteling en walibie

  Antwoord
 2. expedion fan

  hij moet hoger

  Antwoord
 3. expedion fan

  moet hoger

  Antwoord
 4. expedion fan

  yayb leuk

  Antwoord
 5. expedion fan

  yay

  Antwoord
 6. Peter de beer

  Heel Gave wildwaterbaan. Mss wel de hoogste van Nederland? 😎

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *