[mrp_rating_result rating_form_id="2" no_rating_results_text="Deze attractie is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!" show_rich_snippets="true"]

Ga op reis.. in de tijd!

Ben je klaar voor een reis die door de ruimte en de tijd gaat!? De geniale Dr Horace Garrison heeft net een briljante uitvinding klaar en hij is op zoek naar Time Riders die hem willen testen. Uiteraard worden deze uitvinding niet gedaan in de voortuin van de villa. Na een uitleg zal Dr Garrisons neefje je naar het geheime deel van de villa brengen. En dan zal de rit beginnen. Dinosaurussen, middeleeuwse schepen, ruimteschepen en noem maar op!

Maar dan beginnen de problemen.. Een amateur tijdreizen kan gemakkelijk fouten maken. En dan zit je vast. Een gevangen van de tijd. Let goed op! Kijk uit voor gevaar en let goed op je mede passagiers zodat er niks mis gaat.

Je vindt de Time Riders in het thema deel “Street of New York” van Movie Park Germany. Voor deze 4D show is het mogelijk om een fast pass te gebruiken.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/wfqvLh9w7SA?rel=0&showinfo=0&start=60" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Pretpark vergelijker - intensiteit attractie

Intensiteit: Matig

Pretpark vergelijker - type attractie

Soort attractie: Show

Pretpark vergelijker - minimale lengte

Minimale lengte: 110

Pretpark vergelijker - maximale lengte

Maximale lengte: 220

[mrp_rating_form rating_form_id="2"]

1 Reactie

  1. Piet

    Wauw wat een gave show!! 😎

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *