NYC Transformer

Movie Park Germany | 1 reactie

[mrp_rating_result rating_form_id="2" no_rating_results_text="Deze attractie is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!" show_rich_snippets="true"]

Extreme topspin

De NYC Transformer is een extreme topspin die je alle hoeken van het terrein laat zien. Niet alleen van voor naar achter. Maar je wordt ook nog eens over de kop geslingerd! Dit is echt een extreme attractie!

Je zult in de NYC Transformer een maximale hoogte bereiken van 18 meter! Daarna ga je in bijna vrije val naar beneden terwijl je ondersteboven hangt. Er kunnen maximaal 40 mensen in deze attractie. Dit stelt de attractie in staat om 1000 bezoekers per uur te verwerken. De attractie is in 1999 gebouwd door HUSS Park Attractions.

Je vindt de NYC Transformer in het thema deel “Streets of New York van Movie Park Germany. Je kan voor deze attractie een fast pass gebruiken.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/Y7Qv4NB-g4o?rel=0&showinfo=0&start=21" frameborder="0" gesture="media" allow="encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Pretpark vergelijker - intensiteit attractie

Intensiteit: Intensief

Pretpark vergelijker - type attractie

Soort attractie: Carrousel

Pretpark vergelijker - minimale lengte

Minimale lengte: 140

Pretpark vergelijker - maximale lengte

Maximale lengte: 220

[mrp_rating_form rating_form_id="2"]

1 Reactie

  1. Piet

    Deze attractie is echt te gek! 😀

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *