Viking Ride

Bobbejaanland | 1 reactie

[mrp_rating_result rating_form_id="2" no_rating_results_text="Deze attractie is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!" show_rich_snippets="true"]

Op en neer in het bootje

Stap aan boord van de Viking Ride en vaar op de woeste zeeën als een echte viking. Wees op je hoede, want er is storm op komst! Baan je een weg door de ruwe golven samen met je allerkleinste Noormannen.

Deze in 1994 geopende molens vormen een perfect duo voor de kleinste bezoekertjes van Bobbejaanland. Enerzijds is er de Dino; op een grote ronddraaiende schijf draaien 4 kleinere schijven. Op deze kleinere schijven zijn zitjes in de vorm van dino’s gemonteerd. Langs de andere kant vinden we de Viking terug. Tijdens het ronddraaien, bewegen de vikingbootjes op en neer in het water. De kleinsten onder ons ervaren als echte Vikings de veroveringstochten op woeste wateren.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/7pgUY_atYUM?rel=0&showinfo=0&start=2" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Pretpark vergelijker - intensiteit attractie

Intensiteit: Rustig

Pretpark vergelijker - type attractie

Soort attractie: Carrousel

Pretpark vergelijker - minimale lengte

Minimale lengte: 140

Pretpark vergelijker - maximale lengte

Maximale lengte: 220

[mrp_rating_form rating_form_id="2"]

1 Reactie

  1. Karel de kleine

    Leuk om even in te zitten en weer door te gaan naar de volgende. Altijd leuk voor de kids, water en ronddraaien. Verder erg suf.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *