Van Helsing’s Factory - Movie Park Germany - Pretpark Vergelijker.nl

Van Helsing’s Factory

Movie Park Germany | 1 reactie

[mrp_rating_result rating_form_id="2" no_rating_results_text="Deze attractie is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!" show_rich_snippets="true"]

Dat is een heel speciale fabriek

Terwijl je je afvraagt of een bezoek aan het vervallen tankstation wel de juiste keuze was, maak je kennis met Abraham van Helsing, de grootste vampierjager aller tijden. Je zal al snel in de ban geraken van zijn verhaal: Van Helsing trekt niet alleen ten strijde tegen de spoken, monsters en vampiers in het Movie Park Germany – hij wil ook de gevaarlijke graaf Dracula verslaan! In zijn werkplaats bereidt van Helsing zich voor om de monsters met zijn vernietigende wapens op te ruimen. Ga met hem mee en ga in Van Helsing’s Factory moedig op jacht in de enge donkerheid.

Maar let op: onderschat deze onderneming niet! In en rond Van Helsing’s Factory liggen venijnige gevaren op de loer. Maar goed dat de vampierjager jullie voorziet van een voertuig. Met een snelheid van bijna 40 km/uur weet je misschien wel uit handen te blijven van het hels gebroed in Van Helsing’s Factory… Of brengt de wagon je via scherpe bochten van 180° alleen nog maar dieper naar het donker van het tankstation? Vind je aan het eind de uitgang misschien niet meer en ben je hulpeloos overgeleverd aan de bloedzuigers?

Achtbaan, spookhuis en griezelige Halloweenparty in Van Helsing’s Factory

Deze achtbaan is een mix van al deze elementen en nog veel meer! Durf je het aan om de befaamde vampierjager tijdens zijn missie te begeleiden? Stap dan snel in en houd je goed vast. Want in Van Helsing’s Factory staan je 400 meter actie, adrenaline en griezelingen te wachten. Kinderen kunnen beter even buiten wachten, want overdag kunnen vampiers en spoken hen niets doen! Volwassenen en jongeren vanaf 12 jaar zijn echter van harte welkom om in hier hun moed te tonen.

Deze achtbaan is een stalen overdekte achtbaan. Met een topsnelheid van 36 kilometer per uur weet de baan toch G-krachten te bereiken van rond de 4G. De totale rit duurt 1:40 min. De attractie is in staat om 850 bezoekers per uur te verwerken.

Je vindt Van Helsing’s Factory in het thema deel “Streets of New York” van Movie Park Germany. Voor deze attractie is het mogelijk een fast pass te gebruiken. Het is één van de achtbanen van Movie Park Germany.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/-qnVcVSUaKE?rel=0&showinfo=0" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Pretpark vergelijker - intensiteit attractie

Intensiteit: Matig

Pretpark vergelijker - type attractie

Soort attractie: Achtbaan

Pretpark vergelijker - minimale lengte

Minimale lengte: 120

Pretpark vergelijker - maximale lengte

Maximale lengte: 220

[mrp_rating_form rating_form_id="2"]

1 Reactie

  1. Joni

    Je verwacht het niet maar deze achtbaan is echt nog heftig!! 😀

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *