Star Trek: Operation Enterprise – Movie Park Germany – Pretpark Vergelijker.nl

Star Trek: Operation Enterprise

Movie Park Germany | 1 reactie

[mrp_rating_result rating_form_id="2" no_rating_results_text="Deze attractie is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!" show_rich_snippets="true"]

Phantasialand

Het moet snel gaan in de Star Trek: Operation Enterprise. Tijd voor overleg is er niet. Elke handeling moet goed zijn, want: we krijgen maar één kans. Vijandelijk Borg houden de U.S.S. Enterprise in hun trekstraal gevangen. Schip en bemanning zijn handelingsonbekwaam, de brug van de Enterprise is verlaten. De laatste hoop zijn vers opgeleide Starfleet kadetten, die zich in shuttles in de verten van het heelal bevinden. Een reddingsmissie die al het andere makkelijk laat lijken. Bij de aanval moeten de beschermingsschilden van het Borgschip worden doorbroken en de hoofdsystemen vernietigd worden. Alleen dan is de crew van de Enterprise nog te redden. Er is uiterste concentratie en een gigantische adrenalinestoot vereist. Zo ziet het er voor de bezoekers van Movie Park Germany uit, de nieuwe missie in de verste uithoeken van het heelal.

De intergalactische Triple Launch Coaster “Star Trek: Operation Enterprise” beamt de bezoekers met warpsnelheid naar nieuwe sferen – dankzij een spectaculaire lengte, talrijke inversies, een 40 meter hoge in Europa unieke Twisted Halfpipe en een 10,5 ton wegend transferrailsysteem. Direct in het ingangsbereik gelegen verandert het op een na hoogste bouwwerk het silhouet van het park volkomen, zoals bedrijfsleider Thorsten Backhaus het uitlegt. “Zowel de ‘Twisted Halfpipe’ als de 30 meter hoge ‘Top Hat’ geven de gasten meteen bij binnenkomst al een volledig nieuwe adrenalinekick. Dan een Launch Coaster die de bezoekers niet eerst op een helling trekt, maar ze meteen als een katapult driemaal voor- en achterwaarts versnelt; zoiets hebben we in onze geschiedenis nog niet eerder gehad.”

De Star Trek: Operation Enterprise bereikt een topsnelheid van wel 90 kilometer per uur! De attractie is in 2016 gebouwd door MACK Riders. De totale baanlengte is 720 meter. Hier zal de trein 2:24 min over doen. Totale Kosten: 10 miljoen!! Deze achtbaan laat letterlijk de adrenaline door je lijf heen gieren!

Je vindt de Star Trek: Operation Enterprise in het thema deel “Federation Plaza” van Movie Park Germany. Het is mogelijk om een fast pass te gebruiken voor deze attractie. Het is de snelste achtbaan van Movie Park Germany samen met de MP Express. Je vindt alle achtbanen van Movie Park Germany hier.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/TGqoOa_F2Ik?rel=0&showinfo=0" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Pretpark vergelijker - intensiteit attractie

Intensiteit: Intensief

Pretpark vergelijker - type attractie

Soort attractie: Achtbaan

Pretpark vergelijker - minimale lengte

Minimale lengte: 130

Pretpark vergelijker - maximale lengte

Maximale lengte: 220

[mrp_rating_form rating_form_id="2"]

1 Reactie

  1. Remy

    Deze achtbaan is echt te gek!! een must go als je in het park bent 😀 😀

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *