Duinrell - Kikkerachtbaan - Pretpark Vergelijker.nl

Kikkerachtbaan

Duinrell | 1 reactie

5/5 (1)

Rick gaat voorop in deze achtbaan

In deze familieachtbaan ga je 40 km per uur en zoef je door de bochten. Rick wijst de weg en samen ga je flitsend tussen de bomen door!

De kikkerachtbaan in Duinrell is een stalen achtbaan en werd gebouwd door de Duitse attractiebouwer Zierer en opende in 1985. De achtbaan ligt dichtbij de Splash en de Waterspin. De capaciteit van de kikkerachtbaan bedraagt ongeveer 1250 personen per uur. Kinderen mogen vanaf een lengte van 1 meter 20 zonder begeleiding in de attractie. Kleinere kinderen enkel indien een volwassene deze vergezelt. De trein van de Kikkerachtbaan bestaat uit 20 wagentjes met twee zitplekken naast elkaar, wat uitkomt op maximaal 40 personen per rit. De veiligheidssluiting van de passagiers is een zogeheten schootbeugel.

De kikkerachtbaan is 8 meter hoog, rijd maximaal 36 km per uur en de baan heeft een lengte van 360 meter. Jaren geleden sprong er willekeurig een straal water over de baan heen zodat je af en toe kletsnat werd! Deze bakken water met straal zijn ondertussen verleden tijd.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/8rbZM13hKWg?rel=0&showinfo=0&start=28" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Pretpark vergelijker - intensiteit attractie

Intensiteit: Matig

Pretpark vergelijker - type attractie

Soort attractie: Achtbaan

Pretpark vergelijker - minimale lengte

Minimale lengte: 80

Pretpark vergelijker - maximale lengte

Maximale lengte: 220

Geef je beoordeling!

1 Reactie

  1. fantastisch

    Geweldige achtbaan omdat de kindjes erin mogen met papa en mama, zelfs de allerkleinsten! Hij gaat darom ook niet zo hard. m’n dochter van 1 jaar vond het fan-tas-tisch! 😀

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *