Efteling Museum

Efteling | 1 reactie

[mrp_rating_result rating_form_id="2" no_rating_results_text="Deze attractie is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!" show_rich_snippets="true"]

In het geheime Wonderdepot

Kom alles te weten over de Wereld vol Wonderen. En vind er een rijkdom aan schatten die door de jaren heen verzameld zijn. Met schetsen van beroemde Efteling-ontwerpers en prachtige spullen van toen en nu. Wandel tijdens je bezoek door meer dan 60 jaar aan parkplezier. Kom je ook kijken? De toegang is gratis voor parkbezoekers.

Expositie 65 jaar Efteling is nieuw! Leer vanaf 31 mei 2017 alles over de geschiedenis van de Efteling in het Efteling Museum! Bekijk onder andere ontwerpen van sprookjes en attracties door de jaren heen. En een interactieve plattegrond laat je op zoek gaan naar nóg meer leuke weetjes. Van Roodkapje tot Pinokkio, van Fata Morgana tot Symbolica, en van Python tot Baron 1898!

Unieke expositie over 50 jaar De Indische Waterlelies! Vanaf 3 mei 2016 vind je in het Efteling Museum een unieke expositie over het sprookje De Indische Waterlelies ter ere van de 50e verjaardag. Deze expositie bestaat uit originele ontwerptekeningen en nooit eerder vertoonde foto’s en filmpjes.

Wist je dat… De Indische Waterlelies het eerste project is van Ton van de Ven, die zich later ontpopt tot hoofdontwerper van vele grote Efteling-attracties zoals het Spookslot en Droomvlucht?
Een attractie van deze omvang nog nooit gebouwd was in de jaren 60? Op technologisch vlak werd er met De Indische Waterlelies pionierswerk verricht.
Het sprookje op 3 mei 1966 geopend werd? Een groot team gepassioneerde medewerkers heeft twee jaar lang aan dit bijzondere sprookje gewerkt, destijds de grootste attractie ooit.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/NoKEpmV_gxM?rel=0&showinfo=0&start=9" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Pretpark vergelijker - intensiteit attractie

Intensiteit: Rustig

Pretpark vergelijker - type attractie

Soort attractie: Tour

Pretpark vergelijker - minimale lengte

Minimale lengte: 80

Pretpark vergelijker - maximale lengte

Maximale lengte: 220

[mrp_rating_form rating_form_id="2"]

1 Reactie

  1. freek83

    Als ik een week verblijf in de efteling vin dik dit wel leuk maar voor dagjesmensen zou ik het niet adviseren. 😎 wel een kei-gave tentoonstelling die je gewoon een keer heb moeten zien!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *