[mrp_rating_result rating_form_id="2" no_rating_results_text="Deze attractie is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!" show_rich_snippets="true"]

Je blijft maar op en neer gaan!

Hoeveel vrije vallen kan jij aan? Stel het op de proef in de Tikal! Je raced naar beneden in één van de vrije val torens. Klim daarna weer naar boven om te genieten van het prachtige uitzicht. Je kijkt over de bergen van Centraal-Amerika! Deze attractie bevindt zich tussen de enorme achtbaan Colorado adventure. Je bent dus niet de enige in de buurt die keihard aan het gillen is als deze snelheidsduivel langs raast.

De Tikal is een kleine versie van het Mystery Castle met het verschil dat je in deze vrije val toren niet slechts één keer wordt afgeschoten. Nee.. je blijft op en neer bouncen. En weer omhoog.. En weer omlaag.. het blijft maar doorgaan! Een leuke vrije val attractie voor de hele familie.

Je vindt de Tikal in het thema deel “Mexico” van Phantasialand. In de voertuigen is plaats voor 20 personen. 10 per toren.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/7ahnF7xWrQo?rel=0&showinfo=0&start=10" frameborder="0" gesture="media" allow="encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Pretpark vergelijker - intensiteit attractie

Intensiteit: Matig

Pretpark vergelijker - type attractie

Soort attractie: Tour

Pretpark vergelijker - minimale lengte

Minimale lengte: 100

Pretpark vergelijker - maximale lengte

Maximale lengte: 220

[mrp_rating_form rating_form_id="2"]

1 Reactie

  1. Niek Verkruisen

    Hehe geinig dingetjes. Die achtbaan kwam echt vlak langs! 🙂

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *