Colorado Adventure - Phantasialand - Pretpark Vergelijker.nl

Colorado Adventure

Phantasialand | 1 reactie

[mrp_rating_result rating_form_id="2" no_rating_results_text="Deze attractie is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!" show_rich_snippets="true"]

Familiepret in deze mijntreinachtbaan

De Colorado Adventure laat je alle hoeken van de mijn zien! Klim in de bakjes en raas langs de verschillende rotsformaties. De Colorado goudkoorts heeft toegeslagen. Houd je goed vast tot je weer veilig terug bent in het station. Heb jij goud gevonden? Of was je te druk met vasthouden aan de handvatten?

Colorado Adventure is een achtbaan voor de hele familie. Kinderen van 1 meter zijn al welkom in deze achtbaan. Deze baan heeft als thema de Colorado goudkoorts en ziet er in zijn geheel uit als een mijn. De achtbaan is van staal ook al lijken sommige delen van hout te zijn.

Het leuke aan deze achtbaan is dat de rit in vergelijking met andere achtbanen echt lang duurt, namelijk 2 minuten en 55 seconden. Met een topsnelheid van 50 kilometer per uur raast de trein over de in totaal 1280 meter lange baan. De relatief rustige specificaties van deze baan maken hem leuk voor jong en oud. Sommige delen van baan zijn overdekt. Dit had als oorspronkelijk doel om geluidsoverlast voor omwonenden tegen te gaan maar geeft een heel leuk effect aan de baan!

Door de 4 treinen die ingezet worden is deze achtbaan in staat 2300 bezoekers per uur te verwerken. Elke trein heeft 6 karretjes waar bij elkaar opgeteld 32 mensen in kunnen. Je vindt de Colorado Adventure in het thema gebied “Mexico” van Phantasialand. Er is een fast lane aanwezig voor mensen die een quick pass hebben. Ook wordt er tijdens de rit een foto gemaakt die je na de rit kan aanschaffen.

Leuk weetje: Michael Jackson heeft in 1996 deze achtbaan geopend! Sindsdien is de bijnaam dan ook “Colorado Adventure – The Michael Jackson Thrill Ride” Door stemming van fans is gebleken dat deze achtbaan één van de beste mijntreinachtbaan is wereldwijd! Deze baan is één van de achtbanen van Phantasialand.

Let op: bij temperaturen onder de 5 graden Celsius is de Colorade Adventure gesloten.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/YQ1FNYTTuBw?rel=0&showinfo=0&start=10" frameborder="0" gesture="media" allow="encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Pretpark vergelijker - intensiteit attractie

Intensiteit: Matig

Pretpark vergelijker - type attractie

Soort attractie: Achtbaan

Pretpark vergelijker - minimale lengte

Minimale lengte: 100

Pretpark vergelijker - maximale lengte

Maximale lengte: 220

[mrp_rating_form rating_form_id="2"]

1 Reactie

  1. Johan

    Wat een super gafe achtbaan!! je gaat op een gegeven moment bijna helemaal schuin

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *