[mrp_rating_result rating_form_id="2" no_rating_results_text="Deze attractie is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!" show_rich_snippets="true"]

Wiebelen bij de grote aap

Bericht aan de durvers: King Kong has arrived! De 12 meter hoge King Kong overbluf je niet zomaar. Krijg jij deze losgeslagen gorilla getemd? Let maar op, want deze King Kong heeft het niet alleen op blondjes gemunt. Hij lust je rauw!

King Kong opende in 2009 en was hiermee een wereldprimeur. De attractie bestaat uit een grote gorilla, King Kong, die een tramstel optilt waarin bezoekers plaatsnemen. Inzittenden worden omhoog gebracht naar een hoogte van 12,5 meter, waarna de attractie gaat schudden en wiebelen met rook effecten. Er kunnen per rit 24 personen plaatsnemen.

De passagiers van de tram zitten vast met een enkele beugel. Hoewel het gevoel gecreëerd wordt dat het een erg spannende attractie is valt het reuze mee, de grote gorilla kijkt boos naar binnen (let op, dit kan eng zijn voor de allerkleintjes) en het tramstel beweegt wat heen en weer.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/tpk-jIjdsa4?rel=0&showinfo=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Pretpark vergelijker - intensiteit attractie

Intensiteit: Matig

Pretpark vergelijker - type attractie

Soort attractie: Tour

Pretpark vergelijker - minimale lengte

Minimale lengte: 100

Pretpark vergelijker - maximale lengte

Maximale lengte: 220

[mrp_rating_form rating_form_id="2"]

1 Reactie

  1. Benjamin de K

    Suf, saai en maakt een hoop geluid.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *