[mrp_rating_result rating_form_id="2" no_rating_results_text="Deze attractie is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!" show_rich_snippets="true"]

Surf heen en weer

Altijd op zoek naar spannende boottochten? Lijkt een tour per opblaasbare boot jou fantastisch leuk? Neem het dan op tegen de Crazy Surfer. Je hebt niet alleen last van een mega turbulente zee.. maar je draait ook nog een keihard rond. Een beetje zoals een storm op volle zee waarbij de kapitein de complete controle kwijt is! Alleen blijf je waarschijnlijk bij de Crazy Surfer helemaal droog.

De Mega Disk’O Coaster is de perfecte rit voor landrotten die willen weten hoe het is om op de golven te rijden met niets meer dan een plank onder hun voeten. En voor iedereen die wel het verschil kennen tussen surfplezier en water en op zoek zijn naar de perfecte golf op Movie Park Germany. Deze attractie zal je niet teleurstellen. Ervaar zelf de enorme trill in de Crazy Surfer!

Houd goed vast. Want in de Crazy Surfer ben je snel je richtingsgevoel kwijt terwijl je over de 82 meter lange en 15 meter hoge baan voortbeweegt!  Hij bereikt een topsnelheid van 70 kilometer per uur! Wat deze attractie uniek maakt is dat hij de eerste en enige Disk’O Coaster is in Duitsland en Nederland!

Een Disk’O Coaster is een attractie die zich op een baan bevind. Soortgelijk als een achtbaan maar dan is de baan stukken breder. Het woord “Disk” verwijst naar het ronddraai element van de attractie. De ronde “trein’ gaat namelijk niet alleen heen en weer over de baan maar zal ook de hele rit een constante en snelle ronddraaiende beweging maken.

De Crazy Surfer bestaat uit 1 grote ronde bak waar 40 mensen in passen. De attractie is in 2007 gebouwd door Zamperla.

Je vindt de Crazy Surfer in het thema deel “Santa Monica Pier” van Movie Park Germany. Het is mogelijk om je fast pass te gebruiken voor deze attractie.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/jGnKuylH9LM?rel=0&showinfo=0&start=7" frameborder="0" gesture="media" allow="encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Pretpark vergelijker - intensiteit attractie

Intensiteit: Intensief

Pretpark vergelijker - type attractie

Soort attractie: Carrousel

Pretpark vergelijker - minimale lengte

Minimale lengte: 120

Pretpark vergelijker - maximale lengte

Maximale lengte: 220

[mrp_rating_form rating_form_id="2"]

1 Reactie

  1. Robin

    Gaaaaaf dit ding is echt mega heftig 😀

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *