[mrp_rating_result rating_form_id="2" no_rating_results_text="Deze attractie is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!" show_rich_snippets="true"]

Kijken en schieten

Boeven, lasso’s en geweren. In de gevaarlijke attractie El Paso hebben de cowboys jou nodig! Spring met je laserpistool op je paard en wees alert, want het gevaar loert om elke hoek! Overleef jij de rit door het Wilde Westen? Jiehaaaa!

The El Paso Special is een Mexicaans getinte darkride, en was tevens de eerste interactieve darkride op het Europese vasteland. Hij werd geopend in 1988. De bezoekers nemen plaats in wagentjes van vier personen om zich daarna met de typerende oranje pistooltjes een weg te banen door allerlei westerntaferelen, waaronder een Mexicaanse markt en feria, een Saloon en een bespookt mijnstadje. Door met de pistolen op doelen te schieten, komen de taferelen en in totaal 90 figuren in de attractie tot leven. El Paso Special werd ontworpen door Space Leisure, een bedrijf gespecialiseerd in thematisatie. Het transportsysteem is van Mack Rides.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/kF4fG85FWgo?rel=0&showinfo=0&start=8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Pretpark vergelijker - intensiteit attractie

Intensiteit: Rustig

Pretpark vergelijker - type attractie

Soort attractie: Tour

Pretpark vergelijker - minimale lengte

Minimale lengte: 140

Pretpark vergelijker - maximale lengte

Maximale lengte: 220

[mrp_rating_form rating_form_id="2"]

1 Reactie

  1. Mama Lou

    Lage score omdat ik vind dat je wel mag waarschuwen voor de allerkleinsten. Zo waren er zombies (nee het was geen halloween), skeletten, elementen van magie en meerdere dubbelzinnige thema’s. De kids vonden het daarom ook niet denderend en de kleinste (2 jaar) spannend.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *