Goldcurse

Drievliet | 1 reactie

[mrp_rating_result rating_form_id="2" no_rating_results_text="Deze attractie is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!" show_rich_snippets="true"]

Rond en rond en omhoog!

Neem plaats in deze avontuurlijk gedecoreerde attractie, voel de wind door je haren en de kriebels in je buik!

De Goldcurse is een snel draaiende carrousel met drie armen. Rond elk uiteinde van de arm zijn in een kring 7 kleine karretjes bevestigd die ook weer in een kleinere cirkel in tegenovergestelde richting ronddraaien. Gedurende de rit gaan de armen ook nog eens hydraulisch omhoog en aan het eind weer omlaag. Door deze verschillende bewegingen door elkaar (spin ‘n puke) wordt het oriëntatievermogen van de inzittenden geprikkeld. De attractie vertoont gelijkenissen met de polyp, die echter altijd vijf armen of meer armen heeft.

In elke kar kunnen 2 personen plaatsnemen. Dit brengt de capaciteit van de Goldcurse op 42 personen. Er is een kleinere variant van de Goldcurse bekend, de AirBoat, waar maximaal 24 mensen in kunnen.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/XD4086NVGUs?rel=0&showinfo=0&start=14" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Pretpark vergelijker - intensiteit attractie

Intensiteit: Matig

Pretpark vergelijker - type attractie

Soort attractie: Carrousel

Pretpark vergelijker - minimale lengte

Minimale lengte: 100

Pretpark vergelijker - maximale lengte

Maximale lengte: 220

[mrp_rating_form rating_form_id="2"]

1 Reactie

  1. Marjanne P

    Lekker rondslingeren 😛 als je daarvan houdt is het leuk, mijn kinderen vonden het in ieder geval het wachten waard. Die vonden het “lekker hoog”

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *