Enterprise

Slagharen | 1 reactie

[mrp_rating_result rating_form_id="2" no_rating_results_text="Deze attractie is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!" show_rich_snippets="true"]

Over de kop zonder veiligheidsgordels

Over de kop gaan? Kan jij er ook geen genoeg van krijgen. Dan is deze attractie echt iets voor jouw. De Enterprise is mega intensief. Ga lekker zitten. En stijg op.. Eerst is het nog niet zo eng. Je draait gewoon lekker rondjes in de bakjes. Maar dan ga je de hoogte in! Steeds hoger en hoger tot je compleet verticaal gaat. Je karretjes blijven rond zwaaien en bij elke ronde die de attractie maakt ga je een keer over de kop! Deze attractie is er één voor de echte waaghalzen.

De G krachten in deze attractie zijn zo hoog dat veiligheidsgordels niet nodig zijn. Je wordt door de hoge krachten vanzelf in het karretjes gedrukt! De Enterprise is in 1977 gebouwd door Anton Schwarzkopf. Hij heeft ruimte voor 42 personen per rit en de rit duurt 1:55 min.

Je vindt de Enterprise in het themadeel “Jules Verne Adventureland” van Slagharen. Andere Enterprise attracties vinden we maar in 2 andere parken in Nederland. Namelijk Drievliet en Hellendoorn.

 

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/7vaMS-Y6i0A?rel=0&showinfo=0&start=13" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Pretpark vergelijker - intensiteit attractie

Intensiteit: Intensief

Pretpark vergelijker - type attractie

Soort attractie: Carrousel

Pretpark vergelijker - minimale lengte

Minimale lengte: 130

Pretpark vergelijker - maximale lengte

Maximale lengte: 220

[mrp_rating_form rating_form_id="2"]

1 Reactie

  1. Liza

    WOOOOWW wat een gaaf ding! Deze attractie is echt uniek in Nederland. Kicke!!!!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *