Bobbejaanland - Naga Bay - Pretpark Vergelijker.nl
[mrp_rating_result rating_form_id="2" no_rating_results_text="Deze attractie is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!" show_rich_snippets="true"]

Familie achtbaan

Kronkel als een slang tussen de hoogste boomtoppen door in Naga Bay in Bobbejaanland. Kun jij het aan, of zijn 360 graden jou teveel? Mogelijke bijwerkingen: evenwichtsverlies en kriebels in de buik!

Naga Bay (deze heette tot 2016 Dizz) is een draaiende achtbaan. De achtbaan is ontworpen door Maurer Söhne en in elkaar gezet door RCS GmbH. De baan is 430 meter lang en bestaat vooral uit Bayern Kurves. Naga Bay bevat 6 treinen waarin steeds 4 mensen kunnen plaatsnemen. De attractie werd in 2011 geopend vanwege het 50 jaar bestaan van het attractiepark. De maximale snelheid is 55 kilometer per uur.

Voor het seizoen 2017 werd de achtbaan Dizz bij de Adventure Valley getrokken, het themagebied met onder andere Mount Mara en The Forbidden Caves. Daarvoor werd de wachtrij verbouwd waardoor de ingang dichter bij de Adventure Valley is en veranderde de naam naar Naga Bay. Ook werd er wat thematisering toegevoegd. Naga Bay is één van de achtbanen van Bobbejaanland. De meeste van deze banen zijn leuk voor kinderen.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/BJcfIjnqdmo?rel=0&showinfo=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Pretpark vergelijker - intensiteit attractie

Intensiteit: Matig

Pretpark vergelijker - type attractie

Soort attractie: Achtbaan

Pretpark vergelijker - minimale lengte

Minimale lengte: 120

Pretpark vergelijker - maximale lengte

Maximale lengte: 195

[mrp_rating_form rating_form_id="2"]

1 Reactie

  1. Thijs

    Leuk effect dat je zelf je wagentje kan draaien, grappig om een keer te doen!!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *