The Forbidden Caves

Bobbejaanland | 1 reactie

[mrp_rating_result rating_form_id="2" no_rating_results_text="Deze attractie is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!" show_rich_snippets="true"]

Bovennatuurlijke grotten

Niet te missen in Bobbejaanland is onze splinternieuwe ride! Een grensverleggende attractie die je meezuigt in de mysterieuze mijnen van Jasper Dubois. Zet je schrap voor een bloedstollend avontuur in een wereld vol hachelijke grotten en bovennatuurlijke wezens.

Bezoekers wanen zich in een ondergronds gangenstelsel met bovennatuurlijke wezens. Om daar te komen, moeten ze eerst in een lift stappen die hen zogenaamd honderden meters naar beneden brengt. Medewerkers van het pretpark worden daarbij ingezet als acteurs. Hoogtepunt van de tour is een ritje in een 3D-simulator.

De bouw van de zogenaamde belevingstunnel kostte 5 miljoen euro. In zusterpark Movie Park Germany staat sinds vorig jaar een soortgelijke attractie met de naam The Lost Temple.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/blkGTy4T3RE?rel=0&showinfo=0&start=15" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Pretpark vergelijker - intensiteit attractie

Intensiteit: Matig

Pretpark vergelijker - type attractie

Soort attractie: Tour

Pretpark vergelijker - minimale lengte

Minimale lengte: 100

Pretpark vergelijker - maximale lengte

Maximale lengte: 220

[mrp_rating_form rating_form_id="2"]

1 Reactie

  1. Albert P

    Leuk! Duurt aardig lang, al met al waren we 30 minuten kwijt 😛

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *