[mrp_rating_result rating_form_id="2" no_rating_results_text="Deze attractie is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!" show_rich_snippets="true"]

Kijk je ogen uit in deze wildwaterbaan!

In de Chiapas zul je niet alleen kleddernat worden en flinke slides maken over de baan. Ook kijk je je ogen uit naar het prachtige thema van deze wildwaterbaan! In een houten boomstam drijf je door de woestijn van Mexico en zul je allerlei oude voorwerpen en gebouwen van honderden jaren oud tegenkomen.

Drijvend door de rivier word je door verschillende kabels en rails omhoog getrokken. Totdat de rivier weer grip krijgt op de boomstam en zul je worden meegevoerd door de elementen. Wind en stroming voeren je mee! Vanaf verschillende hoogten zul je ervaren hoe het is om in stroomversnellingen terecht te komen. En dan.. aan het eind van de rivier.. Plons! een enorme glijbaan. Doe je poncho maar vast aan. De Chiapas is wel wat rustigere dan zijn spetterende grote broer, de River Quest.

Let op: deze attractie kan niet draaien als de temperatuur onder de 0 graden Celsius zakt. Je vindt de Chiapas in het thema gedeelte “Mexico” in Phantasialand.

De Chiapas heeft een totale baan lengte van 620 meter. De boomstam zal deze lengte afleggen in een totale tijd van 6 minuten. Het hoogste punt van de baan is wel 15 meter! De attractie is geopend op 1 april 2014. Hiervoor is er 2 jaar aan gebouwd. Het heeft even geduurd maar het resultaat is er ook naar: je hebt echt het idee dat je tussen de inheemse bevolking van Mexico bevind.

De attractie is in staat om 1740 bezoekers per uur te verwerken. Er is zowel een single-riders wachtrij als een mogelijheid om sneller aan de beurt te zijn met de quick pass. De Chiapas heeft 29 boten waar 6 mensen in kunnen.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/c_sS2hjAJI8?rel=0&showinfo=0&start=5" frameborder="0" gesture="media" allow="encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Pretpark vergelijker - intensiteit attractie

Intensiteit: Matig

Pretpark vergelijker - type attractie

Soort attractie: Wildwaterbaan

Pretpark vergelijker - minimale lengte

Minimale lengte: 120

Pretpark vergelijker - maximale lengte

Maximale lengte: 220

[mrp_rating_form rating_form_id="2"]

2 Reacties

  1. Karlien

    Gaaf hoor! je gaat lekker hard en kijkt je ogen uit!

    Antwoord
  2. gevert23

    gave wildwaterbaan, echt een top attractie. dikke aanrader want deze wil wel HARDGAAN

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *