Tequila Taxi’s

Walibi Holland | 1 reactie

[mrp_rating_result rating_form_id="2" no_rating_results_text="Deze attractie is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!" show_rich_snippets="true"]

Beleef deze bumpy ride in de Tequila Taxi’s!

Maar dan zonder de tequila. De attractie is namelijk ook geschikt voor (grotere) kinderen. Tequila Taxi’s is de grotere versie van de Mini Taxí’s die je ook vindt in Walibi Holland. Er kunnen dus zowel kinderen als volwassenen in deze attractie. Dat maakt de attractie tot een fantastische beleving om te botsen met het hele gezin.

Bots Bots Bots… in de rijdende autootjes van de Tequila Taxi’s. Hoeveel mensen kan jij raken? Maak er een wedstrijd van en kijk wie de meeste botsingen kan veroorzaken! Je wordt flink door elkaar geschut in deze heftige rit.

Net als op plek van de Mini Taxi’s lag vroeger hier een grote kas waarin zowel tropische als woestijnachtige flora en fauna te vinden waren! Door de kas reden tonnen op een rails om de bezoekers een rondrit in de kassen te geven. Deze attractie droeg de naam Tequila Ride. Maar tijdens een hagelbui in 1998 raakte de kassen echter zo zwaar beschadigd dat de attractie niet meer hersteld kon worden. Daarop besloot Six Flags de kassen samen met de Tequila Ride te slopen en er botsauto’s voor kinderen en voor volwassenen neer te zetten.

 

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/zugBMcPc3Z4?rel=0&showinfo=0&start=6" frameborder="0" gesture="media" allow="encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Pretpark vergelijker - intensiteit attractie

Intensiteit: Matig

Pretpark vergelijker - type attractie

Soort attractie: Tour

Pretpark vergelijker - minimale lengte

Minimale lengte: 140

Pretpark vergelijker - maximale lengte

Maximale lengte: 200

[mrp_rating_form rating_form_id="2"]

1 Reactie

  1. Beuker 123

    Gaaaaaf lekker tegen totaal vreemden aanrammer heheh 😀

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *