Max & Moritz

Efteling | 2 reacties

3.8/5 (9)

Bereid je voor op een nieuwe familie ervaring

De nieuwste achtbaan in de Efteling, de Max & Moritz wordt een familie achtbaan. En niet zo maar eentje. Het wordt een dubbele. Twee banen naast elkaar waarin je tegen de andere trein kan racen. Wie is het eerste weer in het station.

De oude Bobsleeachtbaan uit 1985 moet plaatsmaken voor deze duizelingwekkende nieuwe achtbaan. Vanaf september komend jaar begint de sloop van de Bob. Je hebt dus nog even om deze te bezoeken. Zoals het er nu uit ziet wordt de Max & Moritz een achtbaan die geschikt is voor verschillende leeftijdscategorieën. De naam familie achtbaan zegt het al. Er is nog niet veel bekend over deze baan maar zoals je verwacht van de Efteling zal de thema van de achtbaan spetterend zijn. De kleuren van de 2 verschillende banen worden groen en blauw zoals het er nu uit ziet. En wie het boek “Max & Moritz heeft gelezen weet natuurlijk al wat hem te wachten staat.

De nieuwe achtbaan moet rond de 15 miljoen kosten en wordt gerealiseerd door het Duitse Mack Rides die eerder al de Oude Tufferbaan in de Efteling bouwden. Het wordt de eerste achtbaan in het park die gebouwd wordt door deze leverancier.

De Max & Moritz blijf op dezelfde plaats als waar de Bobsleebaan stond, namelijk het Anderrijk. Veel is er nog niet bekend over de heftigheid of specificaties van de baan. De baan zal naar verwachting in het voorjaar van 2020 openen! Alvast benieuwd hoe de rit er ongeveer uit zal zien! Bekijk het filmpje waar je de rit grafisch vormgegeven wordt!

Bouw Max & Moritz

Max & Moritz is één van de 6 achtbanen van de Efteling.

Wanneer er begonnen wordt met de baan zullen we deze hieronder op deze pagina op de voet volgen!

Pretpark vergelijker - intensiteit attractie

Intensiteit: Matig

Pretpark vergelijker - type attractie

Soort attractie: Achtbaan

Pretpark vergelijker - minimale lengte

Minimale lengte: 80

Pretpark vergelijker - maximale lengte

Maximale lengte: 220

Geef je beoordeling!

2 Reacties

  1. kiwi

    ik vind het de vreselijkste achtbaan die ik ooit ken. F*CKING KUT ACHTBAAN

    Antwoord
  2. Bob

    Waaaaauuuww heel erg benieuwd naar deze baan!! Ik word altijd blij als parken in NL nieuwe achtbanen bouwen!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *