Jimmy Neutron’s Atomic Flyer - Movie Park Germany - Pretpark Vergelijker.nl

Jimmy Neutron’s Atomic Flyer

Movie Park Germany | 1 reactie

[mrp_rating_result rating_form_id="2" no_rating_results_text="Deze attractie is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!" show_rich_snippets="true"]

Achtbaan ondersteboven!

In deze spannende achtbaan hang je onder de rails! Dit maakt een achtbaan altijd extra bijzonder. In Jimmy Neutron’s Atomic Flyer is plezier onvermijdelijk! In deze achtbaan is de hele familie welkom. Stap in. Doe je gordel dicht en Jimmy Neutron laat zien wat deze baan te bieden heeft! Ontdek zijn laatste uitvindingen.

Eén ding staat vast. Met deze nieuwe uitvinding van Jimmy ben je een stap closer bij de droom om te vliegen! Omdat het treintje onder de rails hangt. Durf jij het aan om naar beneden te kijken en de 13 meter hoge afstand naar de grond te zien? Jimmy Neutron’s Atomic Flyer is vooral een leuke achtbaan voor de kleintjes.

Jimmy Neutron’s Atomic Flyer is een stalen omgekeerde family achtbaan. De topsnelheid van deze achtbaan 48 kilometer per uur. Je zult een maximale hoogte bereiken van 13 meter. De lengte van de baan is 294 meter. Verwacht flink door elkaar geschut te worden door de vele near miss effecten die deze achtbaan kent. Dit betekend dat je net voor je iets raakt er naast zal vliegen.

De baan is gebouwd door de Nederlandse attractiebouwer Vekoma. En is gebouwd naar de bekende animatie filmpjes “The Adventures of Jimmy Neutron: Boy Genius”. Hij is geopend in maar 2007. Jimmy Neutron’s Atomic Flyer opereert met 1 trein op de baan.

Wist je dat Jimmy Neutron’s Atomic Flyer het kleine broertje is van de MP Xpress? Voor degene die van meer uitdaging houden daag ik uit om hierheen te gaan!

Je vindt Jimmy Neutron’s Atomic Flyer in het thema deel “Nickland” van Movie Park Germany. Voor deze attractie is het mogelijk om een fast pass te gebruiken. Ook wordt er tijdens de rit een foto gemaakt die je kunt aanschaffen na afloop. Jimmy Neutron’s Atomic Flyer is één van de achtbanen van Movie Park Germany.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/8fXgGBvrDsk?rel=0&showinfo=0&start=4" frameborder="0" gesture="media" allow="encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Pretpark vergelijker - intensiteit attractie

Intensiteit: Matig

Pretpark vergelijker - type attractie

Soort attractie: Achtbaan

Pretpark vergelijker - minimale lengte

Minimale lengte: 95

Pretpark vergelijker - maximale lengte

Maximale lengte: 220

[mrp_rating_form rating_form_id="2"]

1 Reactie

  1. Peer

    Leuk je hagnt er echt onder 😀

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *