The High Fall

Movie Park Germany | 1 reactie

[mrp_rating_result rating_form_id="2" no_rating_results_text="Deze attractie is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!" show_rich_snippets="true"]

Free fall tower – dat heb je al zo vaak gedaan?

Als je kiest voor een rit met The High Fall luidt het motto: de hoogte in. Wat begint als een ontspannen uitstapje op een uitkijktoren, verandert al snel een echte adrenalinekick. Vanaf een hoogte van 60 meter ga je namelijk tijdens een plotseling vrije val met een snelheid van meer dan 90 km/uur de grond tegemoet! Dit is zelfs nog 5 kilometer per uur sneller dan de Space Shot in Walibi Holland.

Was je op zoek naar The High Fall? Prima. Neem dan snel plaats, zet de schouderbeugel en veiligheidsgordel vast en leun heel even ontspannen achterover. Want alleen wie hoog klimt, kan diep vallen. In het begin ga je in de free fall tower rustig omhoog, de hemel tegemoet. Je kunt echter beter omlaag kijken, want dan heb je een geweldig uitzicht over het recreatiepark. Geniet even van de rust en bedenk alvast waar je na de rit wilt ontspannen, want deze vrije val is gegarandeerd adembenemend!

Van het ene op het andere moment is het gedaan met de rust en raas je in sneltreinvaart de grond tegemoet. Wat vanaf grote hoogten minuscuul leek, wordt steeds groter, terwijl de lucht uit je longen lijkt te worden geperst… en voordat je het weet, sta je alweer stil. Was dat je eigen gil die in je oren wegsterft?

The High Fall is anders: de stoeltjes hellen namelijk 45 graden naar voren en maken de val omlaag nog spannender. Waar wacht je nog op? Tot ziens in de 61 meter hoge toren!

De rit duurt in totaal ruim anderhalve minuut. De attractie is in staat om 1070 bezoekers per uur te verwerken.

Je vindt The High Fall in het thema deel “The Old West” van Movie Park Germany, Het is mogelijk om een fast pass te gebruiken voor deze attractie.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/sz9JuDHan50?rel=0&showinfo=0" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Pretpark vergelijker - intensiteit attractie

Intensiteit: Intensief

Pretpark vergelijker - type attractie

Soort attractie: Tour

Pretpark vergelijker - minimale lengte

Minimale lengte: 145

Pretpark vergelijker - maximale lengte

Maximale lengte: 220

[mrp_rating_form rating_form_id="2"]

1 Reactie

  1. Luuk

    Gaaaaaaf 😀 volgens mij is dit de snelste free fall tower ooit!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *